Koru Hastanesi Özel Hastane Doğum Sorunu

15 Aralık 2023 22:32

Özel Koru Hastanesi Çukurambar şubesinden doğum paketi satın aldık ancak yaşadığımız deneyim tam anlamıyla hayal kırıklığıydı.

18.11.2023 tarihinde gerçekleşen doğum sırasında omuz takılması meydana geldi. Bu durum sonucunda bebeğim sağ kolunu hareket ettiremez hale geldi. Servise çıktığımızda, hemşirelerin odaya gelmeleri güçlükle sağlandı.

Doktorun belirtmesine rağmen gerekli olan mama bile verilmedi. Bebeğim yeterince beslenemediği için sarılık geçirdi ve sıvı kaybı yaşadı.

İsimlerinde 'özel' geçmesine rağmen, bize yaşattıklarıyla bu önemli günümüzü kabusa çeviren bir hastaneyle karşı karşıya kaldık.

Şikayetimizi hasta hakları birimine iletmemize rağmen, sonrasında bizimle hiçbir iletişim kurulmadı ve bebeğimizin sağlık durumuyla ilgili bir geri dönüş alamadık. Şu an itibarıyla bebeğimizin sağ kolunda hareket kısıtlılığı devam etmektedir.

16 Aralık 2023 10:03 (Şikayetten 11 saat sonra)
17 Aralık 2023 02:37

Bunları görüştük evet fakat daha sonrasında kattaki hemşirelerin ilgisizliği ile ilgili kesinlikle bize geri dönüş sağlanmadı bebeğimizin durumu hakkında geri dönüş sağlanıp bize hiçbir şey sorulmadı ve doğum olalı 27 gün oluyor bizim gitmediğimiz doktor kalmadı. Koluna teşhisi koyan doktor sizin hastanenizde ve o kolundan damar yolu açıyorlar bu o kadar tehlikeli bir durummuş ki biz bunu farklı hastanedeki doktorlardan öğrendik benim bebeğimin kolu bu yüzden iyileşemeyecek bunlar bizim hatamız mı sizin hastanenin hatası mı doğum paketinde emzirme danışmanı olmasına rağmen emzirme ile ilgili olarak danışmanınız gelip bizimle kesinlikle ilgilenmedi. Siz eğer ki gerçekten ilgili olmuş olsanız taburcu olduktan sonra bebeğin durumunu sorardınız yönetime durumu bildirip dönüş yapacağım size deyip kesinlikle bir dönüş sağlamadınız. Teşekkür ediyoruz

17 Aralık 2023 02:40

Her zaman yanınızda olduğunuzu belirtiğiniz bebeğimizin durumunu biliyor musunuz bugün 27 gün oldu? Yazdıklarınızla yaptıklarınız uyuşmuyor hastanenizden mağdur olarak ayrıldık.

18 Aralık 2023 17:25

Koru Hastanesi Çukurambar Hastanesi'nde Doğum Sonrası Kabus