Eren sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketleri Ürünü Anadolu Marka Baldo Pirinç Kurtlu Çıktı

06 Temmuz 2023 11:18

1.5 ay önce Tarım kredi kooperatifleri marketlerinden aldığım 5 kg Anadolu markalı baldo pirinci dün açtık ve saklama koşullarına uyduğumuz halde içi kurtlu çıktı. Tatım kredi kopp. Genel müdürlüğünü aradığımda yarım saat sonra zor bağlanabildiğim bir görevli memur arkadaş değişim ve iade işlemleri 14 gün içinde yapılmalıdır 1.5 ay geçtiği için şirket politikaları gereği iade-değişim yapamıyoruz ve ücret iadesi de yapamıyoruz şeklinde cevap verdiler. Verdiğim onca para yandı gitti. Bu lakayıt ve halkı yok görmek üzere düzenlenmiş şirket politikaları yüzünden benim param ve emeğim heba olmuştur. Gereğinin yapılmasını ve ücretimin güncel fiyat üzerinden iadesini rica ediyorum.
Not: buradan bir şey alırken iki kez düşününüz veya hiç alışveriş yapma Başka bilinen marketlerden alsaydım çoktan telafi edilmişti zararım.

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 18:56
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:55
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketine Olan Şikayetim
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketine Olan Şikayetim
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 23:17
Tarım Kredi Kooperatif Market Son Kullanma Tarihine Daha Çok Olan Peynir İadesini Almıyor.
Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
10 Kasım 2023 00:38
"Sorunum ile ilgilendikleri için teşekkürler, fakat hala mağazada kurtlu pirinçleri satmaya devam ediyorlar."