05 Ekim 2023 20:38

Tarım kredi birlikten kuru incir aldım almaz olaydım. Paketin dışarıdan iç kısmını gösteren küçük kısminda iri incir gözüküyordu. Pakete de özenle seçilmiş yazmışlar. Hep yalan. İncirlerin çoğunun tadı gitmiş, bozuk ve tatsızdı. Bu özenle seçilen incir he. Bozuk incirlere mi para vereceğiz biz? Utanmıyorsunuz milleti aldatmaya. Bir daha senden kesinlikle incir almam tarım kredi. Dürüst olun. Paketi tamamen şeffaf yapında millet inciri görüp alsın. Öyle görünen kısma bir iki büyük iri incir koyup, paketi BES pars etmez incirlerle doldurup milleti aldatmayın.

06 Ekim 2023 09:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Aldığımız Kabuklu Ceviz Haddinden Fazla Bozuk Çıktı

20 Haziran 2024 00:53

26 Şubat 2024 21:13
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kooperatifi Kuru İncirlerin Hepsi Kurtlu Ve Çürümüş Çıktı
Ysn sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 18:04
Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Ürünün İadesinin Yapılmaması
Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Ürünün İadesinin Yapılmaması
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 16:54
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Birlik Kuru İncir Bozuk Çıktı
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:55
Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketine Olan Şikayetim