Cevat sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 19:57

Tarım Kredi'den aldığımız meyve suyu kutusunu açar açmaz alüminyum folyoya düşmüş ve biz fark edemedik. İçerken kayınvalidemin boğazına kaçtı ve az kalsın boğuluyordu. Sonrasında denemek için bir tane daha aldım, o da aynısı oldu. Nasıl bir kalite kontrol standartınız var? İlla ölmek mi lazım aksiyon almanız için?

27 Eylül 2023 09:30 (Şikayetten 13 saat sonra)
Cevat
28 Eylül 2023 19:29

Bu yazıyı yazan sayın tarım kredi yetkilisi ben burda çiftçilerimizin alın teriyle alakalı bir şey yazmadım lütfen bu olayı duygusala bağlamayın, Mustafa Kemal Atatürk' ün dediği gibi köylü milletin efendisidir bu konuda benim farklı bir fikrim yok, lakin bu ürünün kutusunuda çiftçi kardeşlerimiz yapmadı neyse yapacağız paylaşmanızı rica ediyorum burada bir kişinin hayati bir tehlikesinden bahsediyorum siz bana bir kalıp cümle ile cevap veriyorsunuz pes diyorum

Çiğdem
27 Eylül 2023 12:22
Tarım Kredi Kooperatif Market Marketten Alınan Bozuk Süt
Tarım Kredi Kooperatif Market Marketten Alınan Bozuk Süt
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 16:54
Tarım Kredi Kooperatif Market Türkiye Tarım Kredi Garnitürde Sinek
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketleri Ürünü Anadolu Marka Baldo Pirinç Kurtlu Çıktı

06 Temmuz 2023 11:18
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
06 Şubat 17:50