Tarım Kredi Kooperatif Market Ayıplı Yanıltıcı Gıda Ürünü

10 Temmuz 2024 01:33

Tarım Kredi Kooperatif marketten almış olduğumuz Asr Asırlık Lezzetler adlı markanın 750 gram kelle paça çorbasının sadece en 1 cm'lik üst katman yüzeyinde kelle parçaları, altında yani %80'inde su olması. Karşılaştığımız bu problemin Türk Dil Kurumu'nda karşılığı başka kelimeler ama şu an yazdığım kelimeler geri döndüğü için doğru kelimeleri telaffuz edemiyorum. Yani biz kelle paça aldık ama içerisinden su çıktı. Bu yanılgının başka bir ismi var ama burada yazdığımda klavyeden geri dönüyor. Hayatımda yaşadığım en saçma, en komik yanıltıcı alışverişti. Mağdur oldum. Şaşırdım, misafirlerime rezil oldum. Ürün 150 küsur TL idi. İade etmedim, uğraşmadım. Çalışan insanların emekçi olduğunu bildiğim için uğraştırmadım. Manevi olarak yıprandığımı belirtir, psikolojimin bozulduğunu belirtiyorum. Yaşadığım sıkıntının manevi olarak anayasal bir hakkım olan Türkiye mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri maddi olarak bir karşılığının olduğunu hatırlatmak isterim. Maddi ve manevi haklarım saklıdır. Bilgilerinize sunarım.

10 Temmuz 2024 10:40 (Şikayetten 9 saat sonra)

Kelle Paça Çorbası Aldatmacası: Buzlu Su Ve Kil Şoku

21 Aralık 2024 22:11

Kelle Paça Çorbasında Hijyen Sorunu

08 Kasım 2024 20:34
Kelle Paça Çorbasında Hijyen Sorunu
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Kelle Paça Çorbasında Buzlu Su Ve Göz Yanıltması

Şükrü