Büşra sonuçtan memnun

Konya Büyükşehir Belediyesi Atus Otobüs Şoförü

24 Ekim 2023 11:55

24 Ekim 2023 9.45 Köyceğiz mahallesinde merama gitmek için otobüs beklerken. 110numaraya bindim 42 dlg 41 plakalı otobüse bindim. Kartımı okuttum. Ve merama gidiyormu diye sordum. Hayır diye cevap verdi. Görmüyor musun? Kaç numara yazıyor dedi. Bende gitmiyor mu da merama dedikçe son durak üni dedi. Ama öyle bir cevap veriyor ki şoför camından çıkıp neredeyse beni dövecek. Bende siz kibarca bir şey soruyorum neden bu şekilde cevap veriyorsunuz dedim. Elinde telefon binmişsin nereye gidiyor diye soruyorsun dedi. Telefonla otobüse binmek ne zamandır suç oldu anlamadım? Saygısızca geç arkaya geç Diye bağırdı. Bende hasta ruhlu aç kapıyı incem deyip indim. Necmettin erbakan üniversitesine giden otobüs şoförlerinin genelinden şikayetçiyim. Tavırları gerçekten çok kaba. Devlet çalışanları bunlar lütfen düzgün davransınlar. Sabırları yoksa gidip evlerinde otursunlar.

30 Ekim 2023 16:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

110 numaralı hatta çalışan 42 dlg 41 plakalı araç şoförüne, vatandaşlarımıza karşı daha nazik, kibar ve yardımsever olunması konusunda gerekli uyarılar yapılmıştır.

05 Temmuz 2023 13:22

03 Temmuz 2023 17:40