Konuşarak Öğren İngilizce Öğrenme Platformu Şikayet

29 Eylül 2024 16:04

Merhaba. Temmuz ayında arkadaşımın tavsiyesi üzerine Konuşarak Öğren isimli dil öğrenme platformuyla görüştük. Bu süreçte sürekli arandık. Fakat ürünlerini satın aldıktan sonra 2 hafta içinde fatura kesilmesi gerektiği halde 2 ayı geçmesine rağmen ne bir fatura ne de bir sözleşme tarafımıza iletilmedi ve bu konuda herhangi bir bilgi de verilmedi. Gönderdikleri linklerden giriş yapmamız da mümkün olmadı. Durumla ilgili aradığımız, bizimle daha öncesinde tanıtım yapan ilgilenen hanıma bir türlü ulaşamadık. Mesajlarımıza ve aramalarımıza dönüş yapmadı. Daha sonra başka biriyle görüşmeye çalıştık. Arkadaşının 1 ay izinli olduğunu, dönüşünde bizi mutlaka arayacağını söyledi ancak belirtilen tarihte de bir arama olmadı. Tekrar aradığımızda kursun kurumsallığına hiçbir şekilde güvenimiz kalmadığını ve asla başlamak istemediğimizi, paramızın tarafımıza iade edilmesini talep ettiğimizde sözleşme gereği 14 günü geçtiğini ve bunun mümkün olmadığı söylendi ve fatura bilgilerimiz talep edildi. Tarafımıza bu iki aylık süre içerisinde gönderilmeyen sözleşme apar topar 25 Eylül'de gönderildi. Ve kaba bir üslupla fatura bilgilerim daha o zaman talep edildi. Hala da fatura gönderilmedi. Durumla ilgili Konuşarak Öğren isimli platformun destek bölümüne yaşadığımız sıkıntıyı ve asla devam etmek istemediğimizi, paramızın tarafımıza iade edilmesini talep ettiğimizi göndermiş olmamıza ve görüştüğümüz, mentör olduğunu söyleyen bir hanımefendi bu konuyu takip edeceğini söylediği halde ardından bizimle iletişime geçip sormadan kafalarına göre 30 Eylül tarihli, yine kafalarına göre saatlere ders ataması yapıp göndermiş. Tarafımıza sözleşmenin 25 Eylül'de gelmesi, öncesinde bu konuda hiçbir şekilde bilgi verilmemesi, sorduğumuzda unutulmuştur iptal hakkınız yok denmesi ve ödediğimiz 97696 liranın faturasının kesilmemiş olmasına ve kuruma hiçbir şekilde güvenimizin kalmadığını ve iptal etmek istediğimizi belirtmiş olmamıza rağmen bilgimiz olmadan apar topar kafalarına göre saatlerde ders ataması yapılmıştır.

Elçin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 12:50
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Konuşarak Öğren Firması Şikayet Ve Ücret İadesi Talebim

05 Mart 2024 12:18
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 16:40

Open English Üyelik Ve Sonrası