Konami Coins Aldım Fakat Geri Verilmedi

Saffet
03 Temmuz 2024 23:24

30,99 TL'lik MyClap aldım yanlışlıkla, sonra geri iade ettim. MyClap paramı aldılar fakat paramı iade etmediler. Ne yapabilirim? Sözde bana paranız iade edilecektir denildi fakat 10 saat geçti, hâlâ ses soluk yok. Param verilmedi. Ne yapacağım, akıl verir misiniz? Ayrıca hesabım banlanır mı?

12 Temmuz 2024 00:24

Ya bu kadar saçmalık olamaz ya yeni güncelleme hep batırmışsınız bir oyun oynayalım dedim gram çekmiyor hep bir kasıyor ya ne bu yemin ederim topa dokunamıyorum hep bir donma içinde sanki internetim yokmuş gibi sürekli donuyor top bendeydi rakip topu almış golü atmış hala benim oyun açılmıyor internetim var ve bunu sürekli yapıyor çeken yerdeyim de acil buna bir çözüm yapılması ni arz ediyorum Bir de bu myclup ücretimi geri aldım diye şu aralar attığım paket hep gereksiz 70 lik oyuncular veriliyor bundan önce alonso, Bernardo silva yi falan hep tek atıyordum ama bu aralar açtığım paket lerde hiç epik çıkmıyor ne derdiniz var anlamıyorum çıkarmak için 5 kere önceki paketten açtım olmadı şimdiki paket den epic çıkarmak için 3 tane açtım çıkmadı niye bole yapıyorsunuz?

Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
16 Haziran 2024 15:27

Umutcan
04 Haziran 2024 12:50

24 Haziran 2024 18:39
Alper sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 11:44

02 Kasım 2024 19:43