31 Ekim 2024 16:16

Kombingo sayfasından temmuz ayında sipariş verdiğim ürünlerin 4 tanesini değişim için gönderdim. Şu tarih oldu, üzerine başka ürünler de alacağım o şekilde gönderin dediğim halde benimle iletişime geçilmedi. Tamam artık almıyorum, değişim için gönderdiklerimi geri gönderin diyorum, ona da bir cevap yok. İlk defa buraya şikayetimi yapıyorum, bundan sonra da CİMER'e şikayette bulunacağım.

06 Kasım 2024 05:07

Geçtiğimiz günlerde kombingoo firması ile yaşadığım sıkıntıyı dile getirmiştim. Değişim İçin 4 parça gönderdiğim firma bana 3 parça ürün gönderdi. Gelen 2 ürünün fiyatını kapıda ödeme şeklinde ödedim bir ürün benim gönderdiğim ürüne karşılık, fakat diğer ürünümü göndermediler. Ekran görüntüsü attım eksik gönderildiğini söylediğim halde (her zamanki gibi) dönüş yapılmadı! Bu mesajım üzerine de dönüş yapılmazsa eğer hiç erinmeden gerekli yerlere şikayetimi yapmaya devam edeceğim!

Binnur
Binnur
18 Kasım 2024 00:13

Kombingoo sayfasından değişim için gönderdiğim ürünleri eksik gönderen siteden hâlâ daha bir dönüş yapılmadı kontrol edeceklerini söylediler ama bir haftayı geçti kontrol edemediler sanırım. Ben sorunu güzellikle çözelim isterken karşı tarafın bu kadar rahat davranması çok ilginç.

15 Eylül 2024 10:45

12 Mart 2024 20:22
Kombingo.com Ne Kargom Ulaştı Ne Bilgi Geldi
Oya sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 13:33
Kombingo Ürünü İadesi Ve İletişim Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 16:50
Melike sonuçtan memnun değil