Alper sonuçtan hiç memnun değil

Manisa 45 AVM Köfteci Yusuf Personeli Nin Art Niyetli Davranışı

Manisa 45 AVM Köfteci Yusuf Personeli Nin Art Niyetli Davranışı
15 Temmuz 2024 16:48

15 Temmuz günü İstanbul'dan Muğla'ya giderken Manisa'da yemek yemek istedik ve Manisa 45 Park AVM içindeki Köfteci Yusuf'a gittik. Biz garsona sipariş verirken beyaz gömlekli şef garson olduğunu tahmin ettiğimiz bir personel, bebek sandalyesinde oturan 6 aylık bebeğimle burun buruna gelerek konuşup oynamak istedi. Kendisini bebeğin fazla yakınına girmemesi gerektiği konusunda uyardık. Kamera kayıtlarında 13:20-13:40 arasına bakılırsa ağzına temas edecek kadar yaklaştığını görebilirsiniz. Kendi çocuğumun uzaktan sevilmesine karşı değilim ama bu kadar yakın temas olması günümüz şartlarındaki sağlık sorunları sebebiyle bizi rahatsız etti. Uyarımızdan rahatsız olduğu için düşünüyorum. Köftelerimiz kurutulmuş geldi ve sadece bizim masamızın etrafına bol deterjanlı su dökerek temizlik yaptılar. Personele masada bebek olduğunu, bu kadar deterjanlı suyun neden masanın etrafına döküldüğünü sordum. 'Söyleseydiniz dökmezdik' dediler. Sanki kovayı döktükten sonra söylesem ne değişecekmiş gibi. Personelin art niyetli olduğundan şüpheleniyoruz. Biz anne ve baba olarak çocuğumuzun sağlığını her şeyden önce tutuyoruz. Kamera kayıtlarının incelenip bize dönüş yapılmasını istiyoruz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 01:41
Köfteci Yusuf'ta Hijyen Ve Müşteri Hizmeti Fiyaskosu