Resai sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Sorgun Şubesinde Başımıza Fare Düştü

19 Haziran 2024 23:34

Bugün saat 18:00 civarlarında Yozgat Sorgun Köfteci Yusuf'ta ailecek yemek yemek için durduk. 11 yaşımdaki kızım tuvalete girdi ve kafasına fare düştü. Evet yanlış okumadınız fare. Oradaki çalışanlar tarafından da teyit edildi. Kızım ağlayarak dışarıya çıktı ve psikolojisi çok kotu durumdaydı. Böyle bir şeyin yaşandığı yerde yemek yiyemezdik ve apartopar kalktık. Eve geldiğimizde kızımın çantasının olmadığını fark ettik ve Köfteci Yusuf Sorgun şubesini aradım. Çantanın içerisinde 2800 TL çocuklarımın bayram harçlıkları bir güneş gözlüğü ve kabı vardı. Aradığımda çantanın içerisinde paranın olmadığı gözlük kutusunun da bos olduğunu söylediler. Böyle bir şirketten nasıl Fare olur dediğimde çok doğalmış gibi davrandı. Sizi şikayet edeceğim dediğimde tabi istediğiniz yere diye cevap verdiler. Bizde bu durum karşısında maddi manevi tüm hakkimizi kullanacağız. Köfteci Yusuf gibi kurumsal bir firmanın böyle bir olayı yaşatması gerçekten inanılır gibi değil. Konu ile ilgili savcılığa da şikayette bulunacağız. Bu isin peşini bırakmayacağız. Gelişme Olduğunda bilgilendirme yapacağım.

Köfteci Yusuf'ta Yaşanan Gıda Zehirlenmesi Ve Ciddi Hijyen Sorunları

26 Eylül 18:07

21 Haziran 2024 10:43
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 20:23

Köfteci Yusuf Yozgat Sorgunda Fazla Para Alınması

30 Eylül 2023 20:30
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:22
Çerkeş Köfteci Yusuf'ta Fare Geziyor