Köfteci Yusuf Kayseri Vakıf Şubesinde Yaşanan Sorunlar

21 Ağustos 2023 21:54

Köfteci Yusuf Kayseri Vakıf şubesinde ailem ile birlikte akşam yemeği yemeye gittik. Ancak yaşadığımız sorunlar nedeniyle hayal kırıklığına uğradık. Köfte ve döner sipariş ettik, ayrıca hamburger de istedik.

Ancak köfte geldiğinde lavaş talebimizi ücretli yapmaları mantıksızdı. Şefle konuşarak durumu açıkladık ve lavaş istedik. Daha sonra döner geldi ancak kısmen pişmemiş ve tabağın üzeri yağlarla doluydu. Birkaç çatal aldık ancak midemiz bulandı. Şefi tekrar çağırdık ve yaşadığımız sorunu dile getirdik.

Köfteyi yedik ancak dönerin parasını ödemeyeceğimizi belirttik. Şef, aldığımız yarım kilo dönerin parasını ödememiz gerektiğini ve yeni bir döner getireceğini söyledi. Ancak midemiz bulandığı için nasıl yiyeceğimizi sorduk. Şef, dönerin yeni takıldığını ve ilk kesimin böyle olduğunu söyledi. Peki, neden ilk kesimi bize getirdiniz?

Daha önce birçok Köfteci Yusuf şubesine gittim ve memnuniyetle tükettiğim bir marka olmasına rağmen, Vakıf şubesinde yaşadığımız döner deneyimi tam bir fiyaskoydu. Şubenizin denetlenmesini öneriyorum ve yiyemediğimiz dönerin parasını talep ediyorum.

Eczacımdannotlar
Eczacımdannotlar

Köfteci yusufvakıf şubesinden aksam nöbet öncesi yemek sipariş verdim. 1 saat oldu gelmedi aradım unutulmuş hemen ckarıyoruz dediler. Yemeğim geldi Köfteleri yollamaıp sadece ezilmş bir şekilde patates göndermişler. İlk siparişimdi bu kadar kötü servis görmedim. Hala da köftelerin gelemesini bekliyorum gelen giden yok. Siparişi vereli 2.5 saat oldu

Adem sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 11:31
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 13:27
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 11:07

Köfteci Yusuf Kategorileri