Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Ustam Bilir Uygulaması Hayal Kırıklığı Yarattı

10 Eylül 2024 10:33

Koçtaş Ustam Bilir Uygulamasından evimize boya için usta ile anlaştık ancak gelen usta eşyalarımıza zarar verdi. Kendisine iş bittikten sonra ortaya çıkan hasarlara ilişkin ödemeyi yapmasını ilettik, kabul etti. Sonrasında ise faturayı ödemeyeceğini söyleyerek bu işten caydı. Ardından defalarca Koçtaş'ı aradık, Koç Holding'i aradık ancak dönüş olmadı. Arkasında Koç Grubu olduğu için güvendiğimiz uygulama hayal kırıklığı ve boş yere ekstra ödemelerle sonuçlandı. Bizim Koç Holding ve/veya Koçtaş'tan bir para talebimiz yok, defalarca belirttiğimiz üzere bu ustanın ödemeyi bize yapmasını istiyoruz. Ancak hem Koçtaş, hem Koç Holding defalarca yazılı ve sözlü taleplerimize geri dönüş yapmadı.
Sonuç olarak güven kelimesinin anlamını yitirdiğini, yapanın yaptığının yanına kar kaldığını ve paranın kıymetinin sadece kazanan tarafından bilindiği tuhaf zamanlardan geçiyoruz. Koçtaş'a arkasında duramayacağı uygulamalardan vazgeçmesini, Koç Grubuna ise itibarın önemini iletmek isterim.

10 Eylül 2024 10:49 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba Seçil Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

14 Eylül 2024 11:51

Merhaba şu ana kadar bizi Koçtaş ve /veya Koç holdingden kimse aramadı Şikayetimiz sürekli cevapsız kalıyor

22 Eylül 2024 21:39

Merhaba bugüne kadar Koçtaş tan herhangi bir geri dönüş olmadı. Şimdiye kadar zaten mail ve telefonlarımıza da geri dönüş yapılmadı! Markanın kurumsal kimliği ve güvenilirliği verdiği satın alma sonrası hizmet kalitesinde ortaya bir kez daha çıktı! Ustam bilir uygulaması tam bir fiyasko! Koçtaş zarar gören Müşterilerinin haklarını korumamaktadır ustalarının çıkarlarını gözetmektedir.

02 Temmuz 2024 13:52
Sibel sonuçtan çok memnun

Koçtaş Marka Boya Çok Kötü

23 Ocak 2024 17:48
"Anında ilgi ve beklentimin karşılanmasından ve çalışanlarının ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim"
Koçtaş Marka Boya Çok Kötü

26 Eylül 2023 21:28