Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş' In Kusurlu Ürünüyle İlgili Sorumsuzluğu

28 Mart 2024 16:07

Koçtaş tan ocak sonunda aldığımız masa sandalye takımının sandalyesi topal ancak aramama, videolu mail atmama rağmen bize bir şey ulaşmadı diye ilgilenmiyorlar. Kusurlu ürün gönderip üzerine bir de ilgilenilmemesi kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Ayrıca 1 ay önce aldığımız çocuk çalışma dolabı da hala gönderilmedi. Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

01 Nisan 2024 15:26

01 Nisan 2024 15:24

Koçtaş tan ocak sonunda aldığımız masa sandalye takımının sandalyesi topal ancak aramama, videolu mail atmama rağmen bize bir şey ulaşmadı diye ilgilenmiyorlar. Buraya yazdıktan hemen sonra araya. İn müşteri temsilcisi de hiçbir şey yapmadı. Kusurlu ürün gönderip üzerine bir de ilgilenilmemesi kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

28 Mart 2024 16:34 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba Tuğçe Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

31 Mart 2024 14:05

Maalesef arayıp insanların gazını almaktan başka bir şey yapmıyorsunuz, uzay boşluğuna atılmış çözüm kayıtlarınız hiçbir işe yaramıyor, insanları sadece oyalıyorsunuz!

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
14 Ağustos 2024 18:37
Koçtaş Eksik Ve Hatalı Ürün Gönderiyor.
Koçtaş Eksik Ve Hatalı Ürün Gönderiyor.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 16:34
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
16 Temmuz 2023 14:45
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Gülizar
21 Eylül 2023 22:12