Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kochler Kusurlu Ürün Ve İade Sorunları

Kochler Kusurlu Ürün Ve İade Sorunları
12 Ekim 2024 20:36

Kochler marka yürüyüş bandı aldık, ürünü iade etmek istedik. Ürün bize geldiğinde kutusu parçalı bir şekilde gelmişti, aldırış etmedik. Ürünü açıp çalıştırdığımızda yalpa yaptığını gördüm. Bantın bununla ilgili sorduğumda ise yan ayarlanabilir yerler var denildi ve ayarladığımız halde düzelmedi.

İade için gönderirken düzenli ve düzgün bir şekilde başka bir kutuya kargolayıp gönderdiğimizde, bize ürünü eksik parça ve koleksiyon olarak iadeyi reddetmek istiyorlar. Yönetmelik ve kanunları araştırdığımda spor ürünleri, TV vb. Başka ürünlerde ambalaj ve orijinal kutusu ile alakalı bir şey olmadığını gördüm ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de detaylı bir şekilde anlattım.

Bana yönetmelik ve kanunlarda böyle bir durum söz konusu değil denildi, ürün tekrar size gelirse şikayette bulunun denildi. Müşteri temsilcilerini uyarmama rağmen hala daha bize prosedür gereği kabul etmiyoruz dediler ve prosedürlerinde de kendi garanti belgelerini atıyorlar. Garanti belgesi ile iadenin ne alakası var ise bilmiyorum. Bu durumdan muzdaripiz, iadesinin yapılmasını istiyoruz. Bizim tekrar kargoladığımız kutu da fotoğrafta duruyor.

60816862 teslimat numarası
IDE66f661908d1ee sipariş numarası

profile profile
15 Ekim 2024 15:30 (Şikayetten 2 gün sonra)
15 Ekim 2024 15:44

Bu bahsettiğiniz hiçbir yerde dediğiniz kural sadece sizin belirlediğiniz kural tüketici hakem heyetinin kanunun belirlediği Kural değil ben gerekli yerle şikayetimi de bulundum bundan sonra ki süreçte hukuki ilerleriz

16 Ekim 2024 14:12

Elbette, istediğiniz yasal yollara başvurabilirsiniz. Gerekli mercilere şikayetinizi iletmekte özgürsünüz. Bundan sonraki süreci hukuki olarak ilerletebilirsiniz.

16 Ekim 2024 19:03

Ağustos ayında ki ve bundan önce ki birkaç şikayet de insanlar yazmış iade edecektim kutu ezik diye kabul etmediler diye kutuyu bahane edip insanlara zorla istemediği bir malı aldırmaya çalışıyorsunuz

21 Ekim 2024 14:41

Sadece kutusu eksik ve paramparça olan siparişlerde iade kabul edilememektedir. Diğer türlü eziklerde böyle bir sorun yaşanmamaktadır.

23 Ekim 2024 10:01

Tüketici hakem heyetinin kararı sonucun da hareket ederiz artık bundan sonra ki süreç te siz ürünü almakla mükellefsiniz bu ürün TV bilgisayar telefon laptop soğutma sistemleri vs bir ürün değil orijinal kutusu olmak zorunda değil sizin ürünleriniz de Avukatın söylediği ve tüketici hakem heyetiyle görüştüğüm de böyle bir şey kanun da yok diyor

Dostlar bende 3 koşu bandı 3 bisiklet alacaktım iyi ki yorumlarınızı okudum müşteri memnuniyeti sıfır müşteri temsilcisi asla ilgilenmiyor çözüm odaklı değiller okuduğum yorumlara göre iyi ki almamışım başka markalara bakayım

Eyyüp
Eyyüp

Hangi marka aldın usta ne önerirsin

Yasin
Yasin

İyi ki araştırdım karşıma çıktı az daha sipariş veriyordum

Halil
Halil

Kardeşim geçmiş olsun. Bende araştırıyorum. Böyle bir müşteri hizmetleri olan yerden alışveriş yapmak istemediğimden vazgeçtim. Başka markalara yöneleceğim.

Kochler Yürüyüş Bandı Arızası Sonrası İlgisizlik Ve Para İadesi Mağduriyeti

Sonay
22 Temmuz 2025 17:49
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Kochler Ezik Kutu Gönderip İademi Kabul Etmiyorlar

29 Ağustos 2024 22:47