Koçfinans Yalan Söylüyor Ve Mağdur Ediyor

27 Şubat 2024 17:31

29/12/2023 tarihinde İzmir İzkar Ford firmasından Koçfinans kredili araç satın aldım. Araç satışı gerçekleşmeden önce İzkar Ford firması satış temsilcisi P-- hanıma bu aracı bir hafta sonra yeni açacağım limited şirketime devretmem gerekiyor.

Sorun olacak ise aracı şirketi kurduktan sonra satın alayım dedim. P-- hanım Koçfinans firmasını aradı ve hoparlörü açık bir şekilde bana talebimi söylememi belirtti. Ben telefondaki kişiye durumu aynen şöyle ilettim.

Benim şahıs firmam var bu ticari aracı bir hafta sonra yeni kuracağım limited şirkete borcuyla birlikte devretmem gerekiyor dedim. Telefondaki muhatap ise benim yeni şirketi kurduğumda yeni şirkete ait evrakları tamamlayıp Koçfinans firmasını telefonla aramamı söyledi. Yeni şirketi kurup Koçfinans'ı aradığımda evrakları mail olarak istedi. Evrakları ilettim ve bana bu Ticaret Sicil Gazetesinde nevi değişikliği yazmıyor dedi. Ben nevi değişikliği yapmıyorum zaten şahıs firmamdan yine tek ortaklı limited şirketime aracın borcuyla birlikte devrini talep ediyorum dedim. Ancak hiç kimse hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Şahıs firmamı Koçfinans firması yüzünden kapatamıyorum. Çünkü şahıs firmasında ticari araç gözüküyor. Koçfinans ve İzkar bir olup beni mağdur etmeye devam ediyorlar. Koçfinans firmasını defalarca aradım. Bu şekilde krediyi devredemeyeceklerini söylediler. O zaman telefonla ilk aradığımda bu bilgiyi detaylı ve doğru vermiş olsaydılar. Ben yeni şirketi kurduğumda aracı satın alırdım. Bu mağduriyetimden dolayı Koçfinans firması ve İzkar Ford firmasından şikayetçiyim. Koçfinans başka bankadan kredi çekmemi ve krediyi kapattıktan sonra devir işlemi yapabileceğimi ve bunula birlikte erken kapama cezasınıda ödemem gerektiğini belirtmek belirtmektedir.

04 Mart 2024 09:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Müşteri İnisiyatifine Yer Vermeyen Yaklaşımla Mağdur Edildim

05 Eylül 2025 23:04

Koçfinans Araç Rehin Kaldırma

13 Aralık 2023 16:39

Koçfinans KKB Güncelleme Yapmıyor!

30 Temmuz 2024 13:27
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Koçfinans Koç Finanstan Fahiş Dosya Masrafı Ve De Erken Kapama Tazminatı Tahsili

08 Eylül 2023 13:58
kocfinans-koc-finanstan-fahis-dosya-masrafi-ve-de-erken-kapama-tazminati-tahsili-1.pdf
Ömer sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 13:43