Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Ameliyat İçin Bilgi Hemoroid

30 Nisan 2024 10:35

Üniversite Hastanesinde ameliyat için herhangi bir ücret talep edilip edilmediği konusunda bilgisi olan var mı, lütfen yazabilir misiniz? 🙏 Mesai dışı muayene ücreti olduğunu biliyorum fakat ameliyatlar için de bir ücret alınıp alınmadığından emin değilim. Ücretli muayene için randevu almak oldukça zor; neredeyse imkansız bir durumda. Ameliyatlar için de ücret talep edilip edilmediğini öğrenmek istiyorum. Araştırmalarıma göre ücret alınmıyor ancak emin olmak istiyorum. Bilgi sahibi olanlar lütfen yazabilir misiniz?

Erhan
Erhan

Bizde anjiyo ve stent için toplam 14.600₺ rakam istendi ve ödedik. Fatura da kestiklerine göre devlet bunu bile bile yapıyor. Devlet kurumu olup bunları yapmaları da ilginç. Devletin sağlık kurumlarının ya da komple sağlık sistemimizin nasıl işlediği de ortada.

Cavidan

Gerçekten anlıyorum bizim ülkemizdeki sağlık sistemi kadar kötü işleyen başka bir ülke daha mı merak ediyorum benden MR istediler hemen istiyorsan 400 tele 3 ay sonra ücretsiz dediler randevu sistemleri bu yüzden kapalı sırf vatandaşın cebindeki son ekmek parasını alana kadar mecbur bırakıyorlar yazık

Şule
Şule

Ameliyat ücreti profesörde yaptırırsanız bir miktar veriyorsunuz ücretsiz olmuyor. 2021 yılında 2bin tl gibi bir rakama genel cerrahide ameliyat yaptırmıştık

Cavidan

Çok teşekkür ederim bilğilendermeniz için doktor öğretim üyesi doçent ya da profesör değil öğretim üyesi ücret talep edermi ve tek edindiğim bilgi sadece mesai dışında alınan muayene ücreti deniyor çok teşekkür ederim tekrar

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Üniversite Hastanesi Ameliyat Ücreti Alıyor Mu Ücretli Muayene Hariç

01 Mayıs 2024 14:49
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Üniversite Hastanesinde Ameliyat Ücreti Şaşkınlığı

10 Mayıs 2025 00:04