Korkutucu Teşhis Ve Şüpheli Test Yönlendirmesi

19 Ekim 2024 13:51

2022 yılında hamileliğimin 4. Aylarında Kocaeli Akademi Hastanesi Op. Dr. M***** M**********'na doktorum devlete atanması sonucu kontrole gittim. Ve bana aşırı morali bozuk ve surat ifadesi düşük bir şekilde bu çocukta bir şey var çok kötü çok kötü demeye başladı. Muayene bittiğinde bana bir numara verdi ve senin çocuğun down sendromlu acil fetal DNA testi yapılması gerekiyor dedi ve bana bir numara verdi. Kapıdan çıkarken de mutlaka o numarayı arayın. Testi yaptırın bir çaresine bakalım gibi şeylerde söyledi. Ben o numarayı aradığımda o zamanın fetal DNA test parası 10 bin olduğunu fakat M***** Beyin hastası iseniz 7 bin liraya testi yapacaklarını söylediler. Ben de bu durumda işgillendim. Doktor doktor gezdim ve çocuğun hiçbir sıkıntısı olmadığını söylediler ayrıca 2li 3lü tüm testlerimizin temiz çıktığı ve detaylı ultrasonunda temiz çıktığını da unutmayalım. Bu durumda çocuğumun sıkıntısı olmadığı belli oldu. Ve çocuğum 2023 Mayıs 4 Tarihinde dünyaya geldi ve şükür olsun ki sağlıklı doğdu. M***** Bey hastaları korkutup anlaşma yaptığı yerden fetal DNA testinden pay aldığını düşünüyorum. Tabii ki her doktor down sendromundan şüphelenebilir fakat acil yapılması şart çok kötü çok kötü mutlaka bu numarayı arayın. Testi yaptırın diyerek hastasını korkutmaz. O gün ne yaşadığımı bir ben bilirim! Profesyonel bir doktor down şüphesi gördüm. İsterseniz fetal yaptıralım üslubuyla söyler. Fikrimce! Bu yüzden arkadaşlar paranızı böyle doktorlara yedirmeyin. Şüphe varsa peşine düşün.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 01:55
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Özel Bandırma Royal Hastanesi Acil Servis

10 Aralık 2023 16:43
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özel Konak Hastanesi Kadın Doğum Ve Hastalıkları Bölümü İle İlgili Bir Sorun

29 Ağustos 2023 23:09
Sena sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 09:11
Doktorun Saygısız Ve İncitici Tavrı Karşısında Şok Oldum
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 15:44