Haşim sonuçtan çok memnun

Knmaster6100 Hoparlör Sorunu

Knmaster6100 Hoparlör Sorunu
27 Mayıs 2024 12:22
Haşim'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdüler yeni hoparlör gönderildi bozulduğunun ertesi günü teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara”

Bakıyorum, zaten genel anlamda sağ hoparlör sorunu şikayet edilmiş. Ben de maalesef 1 hafta önce KN6100 modelini tercih edip hata yaptım. 10 gündür kullanıyorum, sağ hoparlörü gitti. İlk başta cızırtı yaptı, sonra tamamen gitti. Şimdi benden WhatsApp destek hatları fotoğraf falan istiyor, ne gerek varsa. Intercom'un kurulum yerine bakmak için muhtemelen, ama ne alakası varsa hoparlörle konumlandırmanın. Neyse, yardımcı olursanız iyi olur. Olmayacaksanız önceden söyleyin ki uğraşmayalım, çöpe atalım direkt.

27 Mayıs 2024 13:58 (Şikayetten 1 saat sonra)
27 Mayıs 2024 17:02

Bana şimdi açıklamasını yapmışsınız WhatsApp üzerinden de görüştük kutudan çıkan kurulum kılavuzunu gördüm ve kabloları sağa veya sola taksam da intercomu boyutuna göre ayarladım söktüm bozulduğun da yine bir ezilme vs. Söz konusu değildi ayrıca burada aynı bahsettiğiniz şekilde konumlandırmış bir sürü müşteriniz var ama onlarda aynı sıkıntıyı yaşıyor bozulmasının konumlandırmayla bir ilgisi olduğunu söylemeyin bence iç aksamında bir problem var hoparlörün temassızlık yapıyor 1 hafta kullandım intercomu şimdi bana yenisini gondericeğinizi söylediniz WhatsApp ve telefon üzerinden konuştuk sizinle teşekkür ederim yine de sorunumu çözdünüz olarak görüyorum intercom elime geçene kadar

27 Mayıs 2024 18:03

Sorununuzu çözebildiğimiz için sevindik. İyi günler dileriz, sağlıcakla kalın.

28 Mayıs 2024 15:27

Doğan