Kitup.net Growth Plan

Fehime
12 Mayıs 2023 21:37

Kitap.net. growth plan adındaki online site kartımdan bilgim dışında para çekmiştir. Banka bilgilerini kopyalamışlar abonelik ya da üyelik yok yaptıkları gerçekten etik dışı. Kısa bir süreliğine 2 yıl kadar önce 1 aylık kitap dinlemek için üye olmuştum sadece 1 aylık ve 2 yıl sonra sorgusuz sualsiz onaysız yeniden çekmişler kimin başına geldiyse hemen kartını iptal ettirip online alışverişe kapatsın

profile profile profile
18 Eylül 2023 15:07 (Şikayetten 4 ay sonra)

Yorumlar (17)

Yessengul
Yessengul

Kitap.net. growth plan adındaki online site Ziraat kartımdan bilgim dışında 999 TL çekmiştir. Abonelik ya da üyelik yok. Banka bilgilerini kopyalamışlar. 6 ay önce 1 aylık kitap dinlemek için üye olmuştum sadece 1 aylık ve 6ay sonra sorgusuz sualsiz onaysız para çekmişler kimin başına geldiyse hemen kartını iptal ettirip online alışverişe kapatsın

Esin
Esin

Aynı şey başıma geldi 6 Ekim de kartımdan 999 lira para çekilmiş bu kesinlikle bilgim diisnda. Üyeliğimin iptal edilmesini ve paramın hesabıma tekrar aktarılmasını istiyorum

Enes
Enes

Aynı şey başıma geldi az önce 999 TL ödeme çekmişler kartımdan. Geri iade edilmesini talep ediyorum

Osman
Osman

Kardeş aynı anlattığın olayı şu an ben yaşıyorum. 3 gün arayla bin tl çekim yapılıyor kredi kartımdan. Limiti kapattım sürekli mesaj geliyor kitup ücret çekilemedi diye bankadan üyelik falanda yok Google Play'de nasıl kurtulacağız bu sıkıntıdan

Merve
Merve
Şikayeti Çözüldü

Kitup.net Growth Plan Habersiz Premium Üyelik Ve İade Sorunu Kitup mobil uygulamasının bilgim dışında kartımdan 2081.14 TL para çektiğini fark ettim. Uygulamayı kesinlikle kullanmadım ve bu işlemi onaylamadım. Çekilen tutarın derhal iade edilmesini ve üyeliğimin iptal edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim.

kitupnet-growth-plan-1.jpg
Tarık

Geri dönüş alabildiniz mi aynı olayı bende yaşadım dün gece bilgilendirebilir misiniz neler yaptınız?

Tarık

Bende aynı şekilde dün yaşadım bu olayı geri dönüş sağlandı mı?

Dudu
Dudu

Benim için de geçerli bir aylığına Üyelik almıştım geçen sene ilk defa kart hareketlerime baktım bugün 415₺ çekilmiş belki bir senedir çekiliyor ne yapmamız Lazım

Emre

İsmim emre Eroğlu 03/03/2025 tarihinde 22:33 saatinde sonu 2514 ile biten kartımdan izinsiz kesilen ücretin geri iade edilmesini talep ediyorum, talebime yanıt alamazsam yasal süreçlere başvuracağımı arz ederim

Nurten
Nurten

Sadece siteyi incelemek için girmiştim fakat üye olmamama rağmen karttan para çekmişler😡

Ayşem
Ayşem

Bir aylık sürümünü alıp denediğim parasını ödediğim kıtup uygulamasından bilgim dışı 25.01.2025 tarihinde 411,41 TL çekilmiş. Paramın geri iadesini talep ediyorum onayım olmadan üyeliğimi sürdüremezsiniz.

Nazende
Nazende

Yorumlardaki benzer sorunu ben de yaşadım. 4 Ocak 2025 Cumartesi 8.30 da hizmet almış gibi görünüyorum. Bu siteyi incelediğim oldu ancak üye değilim, üyelik talebinde de bulunmadım. O saatte hiç olamazdı zaten. Bulunduğumuz çağda neler dönüyor anlamak mümkün değil. Tanımadığımız numaralardan arayan mı ararsınız bu tür olaylar mı? Kart numarası girilmeden nasıl kesiliyor para? Kendi paranızı koruyamayacak durumdayız artık. Sürekli dikkat sarf etmek zorunda bırakılıyoruz. Güvensizlik diz boyu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Fatih
Fatih

Aynı durum benim de bugün başıma geldi. Sadece kısa süreli bir alım yapmıştım. Bugün growt plan adıyla bilgim olmadan kartımdan 1.999₺ bir çekim gerçekleştirilmiş. Güven zedeleyici bir durum

Benden izinsiz sualsiz para çekilmiştir eğer ki para iadesi yapılmazsa dava ederim veyahut yanlışlıkla üyelik yapılmışsa üyelikten çıkış nasıl yapılacaktır

Aleksandra
Aleksandra

Biz aynı şey yaşadık

İbrahim
İbrahim

Bugün kitup growth planı adı altında tam 943,48 TL hesabımdan sorgusuz sualsiz para çekmeye çalışmış tır ve bunu hiçbir üyeliğim ya da onayım olmadan yapmıştır kesinlikle bu uygulamaya kayıt olmamanızı tavsiye ederim ayrıca kişisel bilgilerinizi kopyalayıyor da olabilir

Hilal
Hilal

Kitup uygulamasını sadece bir aylığına yazın satın almıştım zaten beğenmedim de tekrar yenilemedim bile. Ama bir bakıyorum ki 8 ocakta World kredi kartımdan 206 küsur tl param kesildi. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Hemen paranın tekrar hesabıma yatırılmasını istiyorum.

Melis
02 Kasım 2023 22:35
Kitup.net İstemsiz Para Çekmiş

Elena
02 Kasım 2023 13:08
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 01:58