Asaf sonuçtan hiç memnun değil

Kiralabunu.com Elime Ulaşmayan Ürünün Parasını Alıyor

15 Nisan 2024 20:51

Kbz1uggdcpst yürüme bandını 20.01.2024 tarihinde üç aylığına kiraladım. Kiralama yaparken de 25.01.2024 tarihinde kargo firması apartmanın kapısına kadar getirdi ve yukarı çıkarmadı. Güç bela çıkardık, kullandık ve üç aylık kiralamanın sonunda nasıl geri kargolayacağımı öğrenmek için müşteri temsilcisini aradığımda sistemin saçmalığını görmüş oldum. Ürün elime ayın 25'inde ulaştı ama benden her ayın 20'sinde para kestiler. 'önemli değil' dedim. Ama işin daha saçma tarafı, ürünü benden ayın 20'sinde ellerine ulaşacak şekilde kargolamamı, eğer ellerine ulaşmazsa bir aylık daha kira bedeli alıp, ne zaman ellerine ulaşırsa o zamana kadar olan farkı da bana yansıtacaklarını söylediler. Hem benden beş gün geç teslim edilen ürünün hem de kargo firmasının sürecinin faturasını bana yansıtacaklarını söylediler. Marka elçisi gibi çok mantıklı diye bütün arkadaşlarıma övdüğüm bu siteden asla bir daha alışveriş yapmam.

16 Nisan 2024 17:18 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Asaf Bey, görüşmemizde de belirttiğimiz gibi yarın (17.04.2024 ) tekrar arama sağlayacağız. Kiralabunu Ekibi

Asaf
Asaf
28 Nisan 2024 13:24

Tekrar arama sağlanmadı. Bende uğraşmak istemeyip iade ettim. İade ederken de bana daha iade için vaktim olduğunu söylediler. Daha önceki konuşmamda olmadığını söylediklerini söylediğimde de. Bana yanlış bilgi vermişler dediler

Meltem sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2023 12:46
"Firmadan Elif Hanıma çok teşekkür ederim. Süreçle ilgilendi ve çok kibar bir dille sorunumu halletti. Bu teşekkür mesajımın büyük bir kısmını Elif hanım sağladı. Firmaya karşı daha güven duydum ve şimdi tekrar kiralama yapmak istediğim ürünlere bakıyorum :) Teşekkür ederim sorunum halledildi."
Gözde sonuçtan memnun

19 Aralık 2023 14:56
"Her ne kadar belli bir süre vaktimden çalınıp bazı pürüzler ile uğraşmak zorunda kalsam da günün sonunda süreci çok uzatmadan problemi çözdükleri için teşekkür ederim."

Kiralabunu Teslim Alınmayan Koşu Bandı

20 Mart 2024 20:17