Kiralabunu Kirala Bunu Şikayet

Ayşegül
Ayşegül
Kiralabunu
13 Temmuz 2024 00:088.743

Kirala Bunu şirketinden bir şey almaya veya kiralamaya kalkmayın. Yürüyüş bandı kiraladım ve geri gönderdiğimde önce yürüyüş bandının kırık geldiğini, sonra hızının 4'ün üzerine çıkmadığını, son olarak kumandanın çalışmadığını söyleyip benden para almaya çalıştılar. İlk ikisini kanıtladım fakat üçüncüsü için benden para çekeceklerini söylediler. Sözleşmemi sonlandıramıyor ve kira çekmeye devam ediyorlar.

19 Temmuz 2024 17:51 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, Ürün iadeniz sonrasında teknik ekibimiz tarafından ürün kontrolleri yapıldı, kumanda bozuk olduğu için size sadece kumanda bedeli yansıtıldı. Bu tutarda 980 TL'dir. Dilerseniz kumanda bedelini piyasa üzerinden de teyit edebilirsiniz. Size aktarılan diğer durumlar (sol lastik ürünün ön kısmı) için bir faturalandırma yapılmamıştır. Hesap hareketlerinizi tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Kiralabunu Ekibi

Kiralabunu.com 1 Kere Kullandım Bir Daha Asla Kullanmam

Meltem
17 Eylül 2023 12:468.576

"Firmadan Elif Hanıma çok teşekkür ederim. Süreçle ilgilendi ve çok kibar bir dille sorunumu halletti. Bu teşekkür mesajımın büyük bir kısmını Elif hanım sağladı. Firmaya karşı daha güven duydum ve şimdi tekrar kiralama yapmak istediğim ürünlere bakıyorum :) Teşekkür ederim sorunum halledildi."

Kiralabunu.com Haksız Ücret İstenmesi

Alev
17 Eylül 2023 16:259.450

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Kiralabunu Fazla Tutarda Ödeme Tahsil Ediyor (geri Ödediler Neyse Ki)

Gözde
19 Aralık 2023 14:565.053

"Her ne kadar belli bir süre vaktimden çalınıp bazı pürüzler ile uğraşmak zorunda kalsam da günün sonunda süreci çok uzatmadan problemi çözdükleri için teşekkür ederim."

1 Yorum

Kiralabunu.com Elime Ulaşmayan Ürünün Parasını Alıyor

Asaf
15 Nisan 2024 20:514.601

Kbz1uggdcpst yürüme bandını 20.01.2024 tarihinde üç aylığına kiraladım. Kiralama yaparken de 25.01.2024 tarihinde kargo ...