Kiralabunu Kirala Bunu Tarafından 678 TL Param Çöp Oldu

Kiralabunu Kirala Bunu Tarafından 678 TL Param Çöp Oldu
17 Mayıs 2024 13:23

Kiralabunu.com adlı siteden bir adet Xiaomi marka scooter kiraladım. Altı aylığına ve aylık 925 TL ödeme yaptım. Siparişim 10 Mayıs 2024 tarihinde ulaştı. Ancak, tutma kolunun gövdeden sallandığını ve freninin işlevsiz olduğunu fark ettim. Durumu fotoğraflayarak firmaya ilettim. Ürünü kargoyla geri göndermemi istediler ve ben de gönderdim. Üç gün sonra üründe bir sorun olmadığını ve ürünü geri göndermek istediklerini belirttiler. Ben ise ürünün arızalı olduğunu ifade ederek iadesini talep ettim. İade sürecinde kullanmadığım ürün için 925 TL cayma bedeli talep ettiler. Yasal hakkımı kullanacağımı belirttiğimde ise 678 TL kargo ücreti önererek anlaşma teklif ettiler. Daha fazla enerjimi tüketmek istemediğim için bu teklifi kabul ettim. Umarım başkaları bu tür bir durumla karşılaşmaz.

17 Mayıs 2024 17:28 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinize istinaden gerekli kontrolleri yaparak en kısa süre içerisinde sizlere dönüş sağlayacağız. Kiralabunu Ekibi

21 Mayıs 2024 16:46

Merhaba Fazil Bey, ​ Ödediğiniz tutardan %50 indirim sağlayarak tutarı iade ettik. İade işlemine ait referans numarası 414212690375 şeklindedir. Ger bildirimleriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederiz. ​ ​Kiralabunu Ekibi - Elif ​

Fazıl
Fazıl
22 Mayıs 2024 10:45

Evet normalde tabi tamamının iade olması gerekir ancak, zararımın ne kadarını kurtarabilirsem o kadar iyi diyerek kabul ettim, teşekkürler.

Yusuf
Yusuf

Bende aynı durumu yaşadım. Maalesef ki Scooter kiraladım 1 gün sonra teslim edildi. Ve paketten çıkarıp parçalarını birleştirince fark ettim ki çamurluk kırık ve aynı gün geri gönderdim bir hafta sonra scooterın başka bölgesi hasarlı diyerek 864 TL ücret talep ettiler ben de kullanmadım ürün için ödeme yapmayacağımı belirttim.

03 Ekim 2023 16:47
Kiralabunu.com Arızalı Ürün Gönderilmesi