Yiğit sonuçtan memnun

24 Temmuz 2024 19:34
Yiğit'in Teşekkür Mesajı
“Firmaya ürün değişini yaptığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Bilgilendirme konusunda eksik kaldı sadece.”

Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldığım Kingston marka SSD bilgisayarımda kasılma yapması sebebi ile servise gönderdim. Servis giriş yerinde hasar olduğunu söyleyerek ürünü direkt olarak bana hiçbir şey sormadan iade etmiş. Giriş yeri hasarlı dediği SSD üzerinde hiçbir hasar bulunmamakla beraber bilgisayar görüyor ve sadece bilgisayarda kasılma yaptırıyor. Şimdi konumuza gelelim servis ürünü tamir etmeyi bile teklif etmeden direkt bana sormadan nasıl iade eder servis haricinde bu garantili ürüne kim bakar? Vatan Bilgisayar üzerinden satın alanlar bilir ki bilgisayar parçalarını Vatan personelleri kendisi montajlar ve söker. Bilgisayarımda takılı duran SSD de nasıl hasar oluşmuş olabiliyor madem hasarlı nasıl bilgisayar görüyor ve çalıştırıyor? Kingston gibi bir firmaya bunu yakıştıramadım. Ürünün aynısı ile değişim talep ediyorum. Servis fişinde yazan bildirim no M031135903. Ürün resimlerini ekliyorum ki herhangi bir hasar olmadığı görülsün.

25 Temmuz 2024 22:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, Adres, iletişim bilgilerinizi detaylı olarak ve bunun yanında ürüne ait detaylı fotoğraflama sağlayabilir misiniz? İyi günler dileriz.

09 Ağustos 2024 21:30

Garanti Süresi Mağduriyeti: Kingston Sorumluluk Almıyor!

Yukselen
28 Ekim 2025 14:22

Cüneyt
05 Haziran 2024 12:47
Samsung Ve Vatan Bilgisayar'dan Aldığım SSD İ İçin Şikayetçiyim

02 Temmuz 2023 19:16
Kingston Satılan Ürünün Aynı Mağazada Farklı Fiyatlarda Satılması
Kingston Satılan Ürünün Aynı Mağazada Farklı Fiyatlarda Satılması
Bener sonuçtan hiç memnun değil

Samsung SSD Garanti Sürecinde Çözülmeyen Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Bener
28 Kasım 2024 12:20
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur Sağlam Cihazıma Bozuk Dedi Evde Cihaz Açıldı

25 Kasım 2023 18:14