Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

King P315 Cay Makinesi Rezistans

King P315 Cay Makinesi Rezistans
03 Haziran 2023 17:02

King P315 çaycı makinemin rezistansı bozuldu Ordu/Altınordu'da bulunan servise 21.03.2023 tarihinde ücretli tamirat olarak servis verdim. Elinde parçanın bulunmadığını fabrikadan isteyeceklerini söylediler ve kayıt açtılar fakat o tarihten şikayetimi yazdığım 03.06.2023 tarihine kadar King Ana Merkezi parçayı tedarik edip servise gönderemedi. Bu nasıl bir servis ağı sattığı ürünün parçasını tedarik edemeyen King firmasını kınıyorum ve çözüm sunamazlarsa King markası ürünü çöpe atacağım ve bir daha kesinlikle King markası kullanmayacağım. Yedek parçası olmayan bir markayı almak mantıklı değil

05 Haziran 2023 17:51 (Şikayetten 2 gün sonra)
06 Haziran 2023 16:47

Değerli Müşterimiz Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiştir. King ürününüz ile ilgili konuya dair açıklama çağrı merkezindeki arkadaşlar tarafınıza sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, King Müşteri Hizmetleri Verilen yazılı cevap bu sözlü açıklama ise arayan müşteri hizmetleri temsilcisi hangi il ve ilçede oturduğumu hangi teknik servise verdiğimi ne zaman servise verdiğimi sordu ve kendilerinin servis ile iletişime geçip beni tekrar arayacağını söyledi fakat tekrar arayan olmadı parça tedarik edilip servise gönderildimi son durum nedir kullanıcı ile teknik servisi karşı karsıya getirmeden çözüm sunamıyormusunuz

19 Haziran 2023 18:19

King probleme çözüm sunamıyor parça tedarik etmiyor King marka olan ürünleri almayacağım ve çevremde tavsiyeetmiyorum

20 Haziran 2023 11:21

King müşteri hizmetleri aradı ve yedek parçayı tedarik edemediklerini söylediler. İlginç olan ise King p 315 çaycıyı 1750 TL ile satışta olması arıza durumunda yedek parçası olmayan ürünü neden alsın vatandaş. 3 tane King p 315 almıştım zamanında 1 arıza yaptı uğraşıyoruz dahada King ürünü almam arıza yapan ürünü de çöpe at gitsin

Serkan sonuçtan memnun

04 Nisan 2024 03:14
"Ürünüm tamir edilemediği için yenisi ile değiştirildi teşekkür ederim sadece satış sonrası bu süreç yaklaşık 2 ay sürdüğü için bıkkınlık geldi"
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 08:24
Sürekli Arıza Yapan Çaydanlık Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Sürekli Arıza Yapan Çaydanlık Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Küsay sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 14:06
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 14:58