King K-8500 Teamax Cam Demlik Yedek Parça

Abidin'in Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetlerine teşekkürler ediyorum

Merhaba, benim King k-8500 teamax cam demliğim kırıldı. Cam demliği nasıl bulabilirim? Eğer varsa, benimle iletişime geçebilir misiniz? Fiyatı nedir ve nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İnternette ne kadar araştırdıysam bulamadım. Bildiğin servis veya yedek parça satan bir yer var mı?

23 Kasım 2023 20:15

King çaycı üst demlik yedek parça bulamıyorum. Kırmızı renk King 8500 çaycı yıllardır kullanıyorum çok memnundum fakat elimden kaydı kırdım üst demliği... King firmasından yardım istiyorum... Çok araştırdım netten ama bulamadım... Adıyaman deprem bölgesinde yaşıyoruz Şimdiden teşekkür ederim

6 Kasım 2023 17:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiştir. King ürününüz ile ilgili konuya dair açıklama çağrı merkezindeki arkadaşlar tarafınıza sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, KİNG Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Hafta içi 08:00 – 18:00 arasındadır. Cumartesi - Pazar günleri kapalıdır.

Abidin
19 Aralık 2023 15:44

Müşteri hizmetlerine teşekkürler ediyorum

6 Mart 2025 16:57

Merhabalar kolay geldin King k. 5800 olan çaycının üst demliği kırıldı nereden alabilirim fiyat nedekadar hiçbir yerde bulamıyorum nereden tahsil edılr

7 Ocak 2024 02:26

Merhabalar King k8500 tea max üst demliğim kırıldı nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

30 Aralık 2023 01:33

Benimde kırıldı servisi aradım 350 getiriyorlar

King Tea Max Üst Cam Demlik Kırılması Hk.

"King müşteri hizmetlerinden Aygül hanıma çok teşekkür ediyorum konu ile çok titiz bir şekilde ilgilendi yardımcı oldu. Ürün fiyat bilgisi ve tedarik bilgilendirmesi yapıldı. İyi çalışmalar."

Schafer Fasty Çaycı Demlik Sorunu

14 Aralık 2024 11:53439

Schafer Fasty çaycımın demliği kırıldı, bu yüzden çaycımı kullanamıyorum. Sadece parça olarak demliğini almak istiyorum....

Bosch Yetkili Servisin Hizmetinin Yetersizliği

19 Eylül 2023 00:53847

Bosch tka6024 kahve makinesi kullanıyorum. Ancak demliğim kırıldı. Yetkili servis yardımcı olmadı. Ürün üretilmiyor dedi...

Tümünü Gör
King Erkek Bakım Tıraş Makinesi Hep Aynı Şekilde Arızalanıyor!

King Erkek BakımTıraş Makinesi Hep Aynı Şekilde Arızalanıyor!

Hulusi
King Şofben Rezistans Ünitesinin Yanması

King ŞofbenRezistans Ünitesinin Yanması

Muhammet
King Ürünü Satın Alırken Garantinin İçine Neler Dahil Olduğunu Sormuştuk

King Ürünü SatınAlırken Garantinin İçine Neler Dahil Olduğunu Sormuştuk

İsmail
King Bu Ürün Bana Ait Değildir!

King Bu Ürün BanaAit Değildir!

Serhat