Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 20:18

Kim Market'ten sürekli aylık alışverişimizi yapıyoruz. Aylık 5-6 bin tl olmak üzere, evimize yakın olduğu için sürekli oraya gidiyoruz. İzmir Buca Şirinyer şubesi, kuyumcunun yanındaki tek şube. Daha önce de olan bir şikayetimi tekrar iletmek istiyorum. Kasapta bulunan reyon görevlisi, yeni katılan kısa boylu erkek ve orta boylu Burcu Hanım olmak üzere, etleri kuşbaşı doğranmasını istediğimiz halde rica ediyoruz. Önce bir keyiflerine göre doğramak istemiyorlar, sonra daha önceden doğruyordunuz dediğimizde de doğruyorlar. Esmer uzun boylu beyefendi ise hem çok güzel işini yapıyordu, hiç hayır demeden görevi neyse yapıyordu, ona çok teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyetini sadece kendisi önemsiyor, belirtmek isterim.

27.11.2024 tarihinde gittik, kıyma alamadık. Makine bozuk dediler. Tamam dedik, her neyse kuşbaşı olarak doğradı verdikleri tavuk ve etleri görselini atacağım, bütün olarak koyup vermişler. Bu müşteriyle dalga geçmek değil de nedir? Bazılarını doğramışlar, bazılarını bütün koymuşlar. Bu nasıl iş, ben gerçekten anlamadım. Saygısızlıktan başka bir şey değil. Çalışanlarınızın bu şekilde hizmet vermesiyle daha çok müşteri kaybı olur, belirtmek isterim. Hiçbir markette bu şekilde bir tavırla karşılaşmadık. Zorla çalışan insanlarla bence zorla tutmayın. Bir daha marketinize gelmeyi düşünmüyoruz. Not: Elim kadar Eti kuşbaşı diye elimize verdiniz, teşekkürler. Hizmet kaliteniz şahane.

profile profile

Kasap Reyonundaki Kısıtlama Ve İlgisizlik

Nilgün
24 Şubat 2025 21:25
kasap-reyonundaki-kisitlama-ve-ilgisizlik-1.doc
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Kim Market Mecidiyeköy Şubesi İstanbul Ortaokulu Karşısı

02 Mart 2024 20:26
Sevgi sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2025 18:34
"Bana dönüş yapıp sorunumla ilgilenen bölge müdürüne teşekkür ederim"
Kasap Reyonunda Tutarsız Hizmet Ve Doğrama Sorunu Mağaza Tercihimizi Etkiliyor
kasap-reyonunda-tutarsiz-hizmet-ve-dograma-sorunu-magaza-tercihimizi-etkiliyor-4.jpg
kasap-reyonunda-tutarsiz-hizmet-ve-dograma-sorunu-magaza-tercihimizi-etkiliyor-2.jpg
kasap-reyonunda-tutarsiz-hizmet-ve-dograma-sorunu-magaza-tercihimizi-etkiliyor-1.jpg
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
20 Eylül 2023 12:15
"Müşteri hizmetlerinden arayan Sn. Zeynep hanım sorunu çözmede gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürler"
Levent sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 23:19
Kim Marketlerde Eleman Yetersizliği