Erol sonuçtan hiç memnun değil

Kilim Mobilyanın Verdiği Zararın Arkasında Durmaması

29 Haziran 2024 16:26

Sivas Kilim Mobilyadan (Sultan Şehir Bulvarı) aldığımız Natura Yemek Odasının Konsol Ayna montajı sırasında duvarımıza servis elemanları tarafından hasar verildi. Zararımın karşılanması için Kilim Mobilya yetkilileriyle görüştüm. Kendilerinin bir şey yapamayacağını hatanın lojistik ekibinden kaynaklandığını, onların sorunu olduğunu söylediler. Bende cevaben ürünü kendilerinden aldığımı, muhatabımın ise kendilerinin olduğunu çünkü servis elemanlarını kendilerini bize yönlendirdiğini, benim başka kimseyle muhatap olmak istemediğimi, zararın firma tarafından karşılanması yahut lojistik ekiple kendilerini muhatap olarak zararımın karşılanması gerektiğini söyledim. Hiçbir şeklide kabul etmediler, Şikayet edeceğimi söylediğimde hakkınızdır tabii ki istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz cevabını aldım. Ben evime yeni taşındım. Boyayı da yeni yaptırdım. Zararımın karşılanmasını istiyorum.

29 Haziran 2024 16:43 (Şikayetten 16 dakika sonra)
30 Haziran 2024 18:07

Bekleyip sonucu hep birlikte göreceğiz

02 Temmuz 2024 14:02

Sayın İlgili, Şikayetiniz ile ilgili telefonda yaptığımız görüşme de gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

02 Temmuz 2024 14:08

Bilgilendirmeye servis elemanlarınz müşterinin simetri sorunu var demiş e sizde onun yalan yanlış beyanıyla yapacak bir şey olmadığını söylediniz. Aynanın duvarda düz durmaması, çap durmasını kim kabul eder, bundan sonra hukuki süreci başlatacağım, buradan Kilim mobilyadan mobilya almayı düşünenlerede sesleniyorum, bir daha düşünün, yoksa bizim gibi mağdur olursunuz.

07 Temmuz 2024 22:05

2 Temmuz saat. 16.20 sıralarında has lojistik firma yetkilisi olduğunu söyleyen bir şahıs telefonla arayarak, durumdan yeni haberdar olduğunu beyan ederek özür diledi ve zararı karşılayacağını beyan etti. 3 Temmuz öğlene doğru boyacı ustasıyla gelmek istediğini söyledi bende buyurun gelin dedim, ertesi gün oldu saat, 15-16 civarı arayan olmayınca ben aradım, şahıs montajda olduğunu akşama geleceğini söyledi ve o günden beri hiç kimse ne aradı ne de geldi, bende eve usta getirdim malzemeleri ile birlikte 6 Temmuz da evin tamir olacak ve boyanacak yerlerini yaptırdım. Beni oyalayan has lojistik isimli firmayı ve Kilim mobilyayı 8 Temmuzda Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Yaptığım masrafların faturalarını ekleyeceğim ve kararı bekleyeceğim.

Büşra
Büşra

Aynanın yerine karar veremeyip duvarda delinsin bir şey olmaz dediğiniz her şeyi şikayet eder olmuşsunuz ki bu ne mağazalık ne de ekiplik bir şeydir öncelikle siz karar verme yetisine sahip olun eğer bir alçı ya da boya derdinde iseniz açık adres verin size kargolayalım benim ne firma ne de ekiple alakam yok ama bu yaptığınız insanların hakkına girmektir hak yiyerek siz daha çok şikayet edersiniz

Erol

Ayrıca Allah'a şükür akli melekelerimiz yerinde ama sizin şüpheli videoyu iyi izleyememişssiniz, o çok savunduğunuz usta ayna deliklerini denk getiremedim ve olmayınca gidip aracından başka aparat getirdi ve takti, biraz mantıklı olsanız ve dikkatli izlerseniz videoyu üstte açılan yerle diğerinin aynı hizada olduğunu anladınız, demek ki sizin onlarla bir bağınız var,

Erol

Kimsiniz bilmiyorum ama ezbere konuşmayın, ayna montajını beceremeyen işini yapamayan insanları savunarak bir yere gelemezsiniz, sizde ödül vermezler, eğer çok lazımsa en yolluyum alçıyo

04 Ekim 2025 14:46
Konsolun Zayıf Ayakları Devrildi Oğlum Korktu Mağduriyetim Giderilmiyor
Banu sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2025 11:34
3.5 Aydır Çözülemeyen Yatak Sorunu Ve İlgisiz Servis