Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kilim Mobilya Erciyes Koltuk Takımı 5 Yılda Rengi Soldu

Kilim Mobilya Erciyes Koltuk Takımı 5 Yılda Rengi Soldu
13 Mart 2024 07:14

2019 yılında Sultangazi'deki Kilim mağazasından Erciyes koltuk takımı satın aldım. Koltuk takımında bazı sorunlar yaşadım ve servis tarafından çok iyi ilgilenildi. Ancak sonrasında koltuk takımının kumaş rengi değişmeye ve solmaya başladı. Çok kötü bir görüntü oluştu. Böyle olacağını beklemiyordum. Bence bir koltuk takımı, bu kadar kısa sürede solma yapmamalı ve renk değişimine uğramamalı, ne kadar kullanılırsa kullanılsın. Bu konuda Kilim Mobilya'dan çözüm üretmesini talep ediyorum.

13 Mart 2024 08:01 (Şikayetten 47 dakika sonra)
Bahar
Bahar
13 Mart 2024 11:15

Kilim tarafıma dönüş yaptı bu konuyla alakalı 5 yıl geçtiği için yardımcı olamayacaklarını ücretli kumaş değişimi için sadece indirim olabileceğini söylediler ve 20 bin₺ fiyat verdiler benim şahsi görüşüm böyle bir markanın kumaş ömrü 3 ya da 4 yıl olmamalı sonuçta müşteri olarak bir dünya para veriyoruz hayaller kurarak alıyoruz sonuçta marka olan isimlerine güvenerek hiçbir yere gitmeden satın alma yapıyoruz yine de zaman geçmiş olsa bile çözüm üretmelerini isterdim.

13 Mart 2024 11:15

Sayın Müşterimiz, Ürününüz garanti kapsamında olmadığı için işlem ücretli olacaktır. Saygılarımızla, Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

05 Haziran 2024 13:57
Kilim Mobilya Lütfen Sesimizi Duyun Sayın İlgililer
Kilim Mobilya Lütfen Sesimizi Duyun Sayın İlgililer
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 20:25
Kilim Mobilya Koltuk Takımında Bitmeyen Sorunlar
Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 20:56

15 Mayıs 2024 00:20