Zühal sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Park Kılıfçım Mağazası

18 Temmuz 2024 19:57

Malatya Park Kılıfçım mağazasında müşteriye yapılan büyük ayıp, saygısızlık. Bu mağazadan 16 Temmuz 2023'te bir adet 250 TL değerinde telefon kılıfı aldık. Aynı gün değişim yapmak istedik. Mağazadaki erkek görevli, 2 gün sonra yeni modeller geleceğini söyledi. Telefon kılıfını mağazada bırakıp daha sonra istediğimiz kılıfı alabileceğimizi söyledi. Biz 18 Temmuz günü tekrar mağazaya gittik. Mağazaya daha gireli birkaç dakika olmuşken birkaç kılıf beğendik. Tam o sırada mağazadaki siyah saçlı kadın görevli, bize diğer müşterilerin yanında rencide edici şekilde 250 TL para uzatıp 'Paranızı alıp gidin' dedi. Biz bu durumdan çok rahatsız olduk. Bu şekilde rencide edici davranamayacağını söyleyip idari bölüme şikayet etmek üzere paramızı alamadan oradan ayrıldık. Bu para küçük bir miktar olabilir ama müşteriye bu şekilde davranılmaz. Lütfen bu kişiye ceza verin, gururumuzu yerle bir etti. Küçük oğlumuzun yanında. Biz de her türlü dava yoluna gideceğiz. 'İstediğiniz yere şikayet etmenizi' de gülümseyerek söyledi.

Zühal
Zühal
28 Temmuz 2024 15:05

Şikayetimin üzerinden bir hafta geçti ve hala kimse bana ulaşıp bir açıklama yapmadı. Tüm haklarımı arayıp adli yollara başvuracağım.

02 Ocak 2024 19:47

Kılıfçım Esenyurt City Center Kılıfcım

16 Ocak 2024 15:08
kilifcim-esenyurt-city-center-kilifcim-1.pdf
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:00
Kılıfçım Soyulmalar Oldu
Can sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Piazza Kılıfçım Mağazası

18 Eylül 2024 14:11
Maltepe Piazza Kılıfçım Mağazası
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 09:18