29 Mart 2024 04:47

Kiko da geçen haftalarda indirim dönemi Hilltown mağazanızdan Maxi Mod maskara ürününü aldım. İndirimle 375 TL'ye geldi. Orada, testerı olan turuncu dış kaplı ve Maxi Mod yazılı ürünü denedim. Çalışana, bu ürünü istediğimi söyledim ve bana kutulu ürünü verdi. Satın aldım ve kasada kutudan çıkardığım maskara, yine Maxi Mod yazılı siyah dış kaplıydı.

Çalışan, iki ürünün tamamen aynı olduğunu, sadece dış kapların yenilendiğini söyledi. Ancak internetten yaptığım kontrolde, ürünlerin içeriklerinin farklı olduğunu, sadece fırçalarının aynı olduğunu gördüm. Ben, denediğim ürünü alma hakkına sahibim. Bana, kirpiklerimde topaklanma yapan eski versiyonu sattınız.

Bu mağduriyeti yaşamak istemiyorum. Fişim yanımda olmasa da, kaydım sisteminizde mevcuttur. Denediğim turuncu dış kaplı olan ürünün verilmesini talep ediyorum. Bu konuda en kısa sürede benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum. Kimse enayi değildir ve bu yaşananlar büyük bir saygısızlıktır.

29 Mart 2024 10:33 (Şikayetten 5 saat sonra)
Mertcan
29 Mart 2024 15:53

Ben geri aradım sonra arayacağız diyorsunuz çözüm bulmak yerine bugün değişim yapmam gerek şehir dışına çıkacağım. Acil beni arar mısınız aynı numaradan...

Kiko Milano Maskara Gözlerimi Yaktı, İade Talep Ediyorum

14 Ağustos 11:10
Beren sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 19:02

Kiko Milano Değişim Yapılan Üründen Fiyat Farkı Alınması

12 Temmuz 2024 22:26
Ebrar sonuçtan çok memnun

Aynı Üründe Tekrarlayan Sorun Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

28 Eylül 20:00
"Bugün çok tatlı bir temsilci tarafından aranıp sorunu tatlıya bağladık tekrar değişim yapabileceğim söylendi kendilerine ilgileri için teşekkür ediyorum 🙏🏻"
ayni-urunde-tekrarlayan-sorun-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
ayni-urunde-tekrarlayan-sorun-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

20 Mart 2024 10:17
Kiko Milano Kiko Mağdur Ediyor