Asu sonuçtan hiç memnun değil

Kiko Milano Bodrum Saygısız 2 Çalışan!

17 Temmuz 2024 02:16

16 Temmuz tarihinde Bodrum Midtown Kiko şubesine gittim. Kızımın sürekli alışveriş yaptığı bir markadır. Ürünü aldık ve 5 dakika içerisinde kızımın "Anne, bu glossun numarası bende varmış, değiştirebilir miyiz? " demesi üzerine, ürün hiç açılmamış ve kullanılmamış ve daha alalı 5 dakikayı geçmemesine rağmen, çalışanlar İ** ve Y** hanımlardan olumsuz bir tavırla karşılaştık. Üslupları ve davranışları çok ama çok kötüydü, yanımda çocuklarım da vardı. Ürün değiştirilmez anlarım, ama bu üslup ve ters tavırlar asla kabul edilemez. İstanbul'da oturuyorum ve hep Aqua Florya Kiko mağazasına giderim ve çok memnunum. Biz de bu ülkede üreticiyiz eşimle, istihdam sağlıyoruz ve bu kurumsal şirketlerde çalıştırılan insanlar markaya çok büyük zarar veriyor. Asla bir daha Bodrum Midtown Kiko şubesine gitmem. İki çalışanın markaya zarar vermesi gerçekten çok acı. Bu iki şahıs için gerekli incelemeler yapılması markanız için iyi bir yatırım olacaktır.

17 Temmuz 2024 12:53 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede tarafınıza e-mail veya telefon ile dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, güzel günler dileriz. KIKO Milano Türkiye

Asu
Asu
27 Temmuz 2024 19:22

Merhaba sevgili yetkili, ilgilenilecek dendi ve ilgilenilmedi bir daha kiko mağazasından alışveriş yapmayacağım müşterinizin arkasında durmuyorsunuz size yakışmadı.

Kırık Ruj İçin Değişim Talebim Reddedildi, Mağdur Edildim

17 Ağustos 2025 14:14
Gizem sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2024 10:23
"Teşekkür ederim. Ürünüm değiştirildi"
Kiko Milano Kiko Kanyon Şubesinde Yaşanan Ürün Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Mallofistanbul Kiko Milano Mağaza Çalışanları

16 Mart 2024 11:33