Kiehl's İade Garantisi Verdiği Halde İade Almıyor

Melike
04 Mayıs 2023 19:46

Trendyol'dan Kiehls markasının Ultra facial nemlendirici kremini aldım ve az miktarda kullanmama rağmen her sürdüğümde yüzümde yeni ağrılı sivilceler çıkmasına sebep oldu. Anneme verdim. 30 yıldır yüzünde nokta çıkmayan kadının yüzünde kırmızı sivilce benzeri şeyler çıktı. Ve Kiehl's resmi sitesinde aynen şu ibare var 'Satın almış olduğunuz ürünün sizi memnun etmemesi durumunda, ürünü satın almış olduğunuz satış kanalı aracılığıyla 28 (yirmi sekiz) gün içerisinde iade edebilirsiniz. İade bedelinin tarafınıza iletileceğine %100 garanti veriyoruz. Satın aldığınız ürün / ürünleri teslim aldığınız tarihten 28 (yirmi sekiz) gün içinde hiçbir gerekçe göstermeksizin iade edebilirsiniz. Satın aldığınız ürünleri iade etmek istemeniz halinde hiçbir gerekçe göstermeksizin satın aldığınız ürün / ürünleri teslim aldığınız tarihten 28 (yirmi sekiz) gün içinde iade edebilirsiniz.' buna dayanarak memnun kalmazsam geri iade edebilme garantisi sundukları için iade etmek istedim ancak Trendyol'dan iade alamıyoruz dediler. Yani herhangi bir satış kanalından dahi almış olsam bana iade hakkı sunan Kiehl's Trendyol'dan iade alamıyormuş. Loreal gibi büyük bir marka böyle garanti verip daha sonra müşteriyi mağdur bırakması hiç hoş değil. Lütfen sözünüzde durun.

profile profile profile

Ersel
24 Şubat 11:45
kiehls-krem-setinde-bos-urun-ve-hijyen-gerekcesiyle-iade-reddi-3.jpg
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Kiehl’s Göz Altı Kremi Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Nilay
21 Eylül 2025 12:24
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kiehl's İstinyePark'ta İade Hakkım Reddedildi Ve Güvenlik Tarafından Alay Edildi

Çiğdem
23 Ocak 03:06
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kiehl's Cilt Analizi Sonrası Yaşanan Cilt Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Betül