Mesut sonuçtan çok memnun

Kia Stonic Airbag Lambası Arızası Ve Kia Turkiye Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2023 15:09

2022 model Kia Stonic aracımın 930 km iken airbag lambası yandı. Servise götürdüm ve airbag beyni değişmesi gerektiğini söylediler ve 1 hafta sürdü. Aracı teslim aldıktan 10 gün sonra 960 km de tekrar aynı lamba yandı ve servisi aradım kontrol etmek için servise uğramam gerektiğini söylediler. Belirtilen gün servise uğradım arıza tespit cihazının şu an olmadığını ve beklemem gerektiğini söylediler ve yarım saat bekledikten sonra cihazın başka işlemi olduğunu ve servise gelişinin uzun süreceğini belirtiler. Kia müşteri hizmetlerini arayarak konuyu anlattım hemen ilgileneceklerini söylemeleri ne rağmen 1 haftada halen dönüş olmadı. Servis ve Kia Türkiye müşteri hizmetlerinin genel ilgi ve çözüm durumu bu şekilde.

11 Ekim 2023 15:33 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

14 Ekim 2023 17:27

3 gün oldu halen dönüş yapan olmadı. Bu markayı tercih etmekle hata yaptığımı fark ettim.

18 Ekim 2023 15:12

15 gün oldu araç serviste parça bekliyor. Bugün aradılar hafta sonu yurt dışından gelecek gerekli kontroller yapılacak diye bilgilendiriliyor. 2022 model aracın parçası 20 gün beklenir mi? Kia alacak kişilerin duyarsız ve ilgisiz distribütörü göze alarak araç almalarını tavsiye ederim.

08 Aralık 2023 23:07
Kia Stonic Airbag Lambası Arızası Ve Kia Turkiye Müşteri Hizmetleri

Hasanbuyruk otomotiv sahibi hakan beyin ilgili davranışları sonucu aracımı sıfırı ile değişim oldu. Kiaturkiye, çelikmotor, hasanbuyruk Yetkili satıcı sahibi hakan bey ve ilgili çalışanlara teşekkürler.

Kia Servisinde Garanti Hayal Kırıklığı

Şeyda
10 Şubat 18:21
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Selçuk
28 Haziran 2024 23:13
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
26 Ağustos 14:06

Kaan
27 Temmuz 2023 23:49
2023 Kia Stonic 3400 Km De Motor Arızası
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kia Marka Aracımın Garantisinin Aslında Bir İşe Yaramaması

Ömer