Betül sonuçtan memnun değil

Keşfet 101 İlgisiz Bir Tur

29 Ağustos 2023 17:12

Öncelikle buraya yazma gereksinimi duyduğum için üzgünüm. Çünkü heyecanla çıktığım bu yolculuğun ilk günleri bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışsam da son 5 gününü bitmesi için gün sayarak geçti. Herkesin korkulu rüyası Hindistan'ın pis veya sıkıntılı olmasından değil tamamen Keşfet101 ekibi ile ilgili sorundan kaynaklı. Satış Danışmanından rehberine kadar. İlgisiz oluşları ve turda sesi daha çok çıkan odaklı oluşları. Turu satın aldığımdan beri sürekli iletişim kopukluğu 2-3 gün sonra dönüş yapmaları. Yeşil pasaporta Vize gerekli olduğu hakkında bilgilendirme yapmamaları sonrasında herkes arandı siz unutulmuş sunuz! Denmesi şaka gibi resmen. Son 1 hafta kala stresle vize almaya çalışmam. Yiğit bey durumu toparladığı için yine bir sevinçle yola çıksam da. Turda eşlik eden rehberin herkesin içinde rencide edici tutumu başkasına aynı durumda hiçbir şey demezken ayrımcı yaklaşımı kırıcı. Herkesi kaynaştırmak için çabalaması gerekirken ilk başta yalnızlaştırması yine hüsrana uğramama sebep oldu. Oysa ki konseptlerini beğendiğim için katılmıştım kız kıza eğlenceli geçer diye. Maalesef 2 kişi eğlendi diğerleri dışlandı. Bunu dile getirdikten sonra özür dilemesinin pek anlamı olmuyor kalp kırıldıktan sonra. Ayrıca verdiğimiz ücret içinde rehberlik hizmeti deniyor ama her rehbere bahşiş toplanıyor?
Tek güzel yanı yerel rehberleri ve otelleri sevdim. Hindistan ayrıca çok güzel. Ama Keşfet101 maalesef benim için hayal kırıklığı. Başka turlara da katıldım ama böyle ilgisizlik görmedim.

Yorumlar (6)

Nermin

Sizin paylaştığımız şikayetlerin tamamını hatta fazlasını 2023 Şubat turunda bende yaşadım sürekli gezen bir gezgin olarak bu seyahat hayatımın en büyük pişmanlığı oldu rehberin adam kayirmasi, program dışı aktivitelere zorlanmak katılmazsanız Hindistan gibi Zorlu bir ülkede ortada bırakılmak, otellerin perişanlığı üstelik bu fiyat yüksek bir rakam verilen hizmete göre buraya özellikle yazmak istedim hiç profesyonel bir acente değiller üstelik ilgisiz yaklaşımları insana pes denecek cinsten bu da benim için bir ders oldu bilinmedik firmalarla yola çıkma. Rehber tamamen kendine yakın buldukları ile ilgileniyor inanın bu seyahate tek başıma çıksaydım bundan daha güvende hissederdim kendimi

Nermin

Ahmet bey bana bu yorumu yazdığınız için sizi kınıyorum istediğiniz turla gezebilirsiniz bu sizin tercihiniz ben 17 yıldır dünyayı turlamış bir gezginim sayısını bilemediğim ülkeleri gördüm ilk kez böyle bir firma ile deneyimim oldu bu şikayetim ilgi ve alaka değil büyük bir üzüntü yaşayacağım bir olay oldu ve ne yazık ki kimse şahitlik yapmadı bu da benim talihsizliğim bu yüzden ben böyle firmalarla bir daha yola çıkmam bana iyi firma adı verin diyorsunuz bunu burada yapamam reklama girer ben bu geziye kadar hep kaliteli butik turlarla gezdim internetten araştırın bulun ve bilip bilmeden buraya böyle bir yorum yazmayın gidenler memnun olabilir ancak çok gezen biri olarak onların fiyatına giden çok daha iyi firmalar var bunu da eklemek isterim bana bir daha soru sormayın cevap da yazmayın olayı kişiselleştirmek istemiyorum iyi günler

Ahmet

Nermin hanım bence siz kişisel nedenden firmayı kötülüyorsunuz amacınız intikam almak. Rehber 20 kişinin hepsine zaten eşit ilgi gösteremez, kanı bazısına kaynar bazısı da aşırı ilgi ister bulamayınca karşıyı kötüler sizinki de ona benziyor. Şikayetinizi firmaya sorduğumda "yüzlerce kişiden 2 kişinin şikayeti var herkesi memnun etmek zor" dedi bence de böyle. Siz belli ki aşırı ilgi istediniz olmayınca firmayı kötülüyorsunuz. Hadi firma kötü öyleyse bana iyi firma gösterin turu ondan alayım. Otelin kötülüğüne bir şey demem ama diğer yazdıklarınız bana ilgiye aç bir bayanın feryadı gibi geldi

Ahmet

Tamam Keşfet101 kötü diyorsunuz da bir daha gitseniz nasıl gidersiniz? Hangi tur şirketi iyi? Hepsiyle ilgili yüzlerce şikayet var

Nermin

Ahmet bey ben daha fazla yazamıyorum karar size ait çok pişmanım keşfet 101 yok hükmündedir benim için

Ahmet

Merhaba Mısır turu düşünüyorum bireysel mi turla mı gideceğime karar veremedim. Bu şirketle giden biri çok memnun kalmış ama yorumunuzu okuduğumda kararsız kaldım. Bana tavsiyeniz nedir?

Keşfet 101 KEŞFET101 Tur Pişmanlığı!

10 Haziran 2023 13:55

Jolly Turla Gittiğimiz Turda Uçağa Binemeden Geri Döndürüldük