Murat sonuçtan memnun değil

12 Haziran 2024 18:20

Kelebek Mobilya'dan Viena koltuk takımı aldım. Kelebeğin https://www.kelebek.com/urun/viena-koltuk-takimi-1357247/ adresinde yer alan katalog ve teşhirde bulunan 3 koltuktan bir tanesini teşhir rengi olan yeşil kumaştan, bir üçlü koltuk ve 2 tekli berjer koltuğu ise yine teşhirde bulunan 4382 kod numaralı kumaştan sipariş verdik. Ancak görselde de görüldüğü gibi teşhirde ve katalogda bulunan 4382 kod numaralı kumaş aynı iken, bize teslim edilen koltukların kumaşı istemediğimiz şekilde yeşil tonlu olarak geldi. Teslimat formuna yanlış gelen koltukların, siparişimizdeki ve bayinin bize göstermiş olduğu kumaş kataloğunda yer alan 4382 kod numaralı kumaş ile değişimi talebiyle imzalamayarak konuyu bayi tarafından bölge müdürlüğüne ilettik. Bölge müdürlüğü koltukların değişiminin yapılacağı yönünde bilgi verince, bayi de bize koltukların değişiminin yapılacağını ama bunun 1 ay veya daha uzun sürebileceğini beyan edince, biz de süre sorunu olmadan değişimin yapılmasını talep ettik. Ancak bugün bayi tekrar arayarak Kelebek'in değişim yapmayacağını söyledi. Sayın Kelebek yetkilileri, kazan farkı, ton farkı gibi pazarlama söylemleriyle insanları oyalayıp istemedikleri koltuk takımını yıllarca gönülsüzce ve kahır ederek kullanmamızı bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Bayide bulunan katalog veya teşhirde bulunan koltukların kumaşlarının üretimi yok ise, o halde neden insanlara "olmayan" kumaşları seçenek olarak sunuyorsunuz? Velev ki kazan farkı gibi afaki bir söylemle kumaş ton farkı diyelim ki doğru, o halde neden müşteriye teşhir ve katalogda yer alan kumaştan seçim yaptırıyorsunuz? 4382 kod numaralı kumaşın önceki rengi ile sizin bayileri ve müşterileri bilgilendirmeden yaptığınız renk değişimini kazan farkı gibi söylemlerle geçiştiremezsiniz. Hayatımda ilk defa aldığım Kelebek koltuk takımını sayenizde 1,5 aydır kurulu halde hükümlü gibi odada bekletiyor ve kullanmıyorum. Kelebek markasının ürettiği ürüne, kataloğuna, bayisine ve dahi müşterisine sahip çıkmayan içi boş bir marka olduğunu yine sayenizde öğrenmiş oldum. Yasal haklarımı kullanarak 08/05/2024 tarihindeki teslim formunda belirttiğim gibi almış olduğum Viena koltuk takımının, aldığım tarihteki katalogda yer alan 4382 kod numaralı kumaş ile değişim yapılması veya güncel bedel üzerinden ücret iadesinin yapılması için Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye başvuracağım. Tüketici Hakem Heyeti'nin, aldatıcı pazarlama hizmeti sunan Kelebek hakkında doğru kararı vereceğine inanıyorum.

12 Haziran 2024 18:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Murat
Murat
18 Temmuz 2024 13:36

Kelebek Mobilya çözüm ekibinizin asıl adının çözümsüzlük ekibi olduğu 1 aydır hala irtibat kurmamalarından belli. Kopyala yapıştır mantığıyla oluşturduğunuz cevaplarda çözüm ekibiniz de müşteri odaklı değil tl odaklı. Hatalı olarak ürettiğiniz koltuğu yetkili serviste kumaş değişimi yapılması için müşteriyi ikna edin diyen Kelebek sıfır olarak alınan ürünü tamirat görmüş halde müşteriye teslim etme gayesinde olması kelebeğin tl odaklı olduğunun göstergesi niteliğinde Saygın bir firma olarak bildiğim Kelebek Mobilya meğerse ses var görüntü yok firmasıymış.

Coşkun
Coşkun

Basına gelmeyen yok ki sağlam ürün teslim alan varsa yazsın ilgi alaka sıfır servis gelmemek için direniyor nasıl bir firmaya düştük inanılır gibi değil

Ömer
Ömer

Aynı durum benim başıma geldi bende Hakem Heyeti'ne başvurdum her şeye alana kadar mantığı ile çarkı yürütmeye çalışıyorlar bana da bölge müdürleri artık kimse önce değişim sonrasında değişim yapılamayacağı bilgisini ilettiler 1,5 ay sonra amaçları insanları oyalayıp zaman geçirmek.

08 Ağustos 2023 14:40
Kelebek Mobilya Ürün Değişimi Yaptı, Gelen Ürün Gelmez Olsaydı!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 23:07
Kelebek Mobilya Alışveriş Sonrası Müşteri Memnuniyetini Yok Sayıyor