Keçiören Belediyesi Barınak Çalışanlarının Sorumsuzluk Ve İhmalkarlığı!

05 Temmuz 2023 13:43

Bundan 9 gün önce yani bir pazar günü sirkeli'de bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yaptırdığı barınağı aradım. Daha doğrusu barınak sorumlusu olduğunu söyleyen bir beyefendiyi aradım 2 köpek birinin siyah erkek uyuz kaşınmaktan kendini yaralamış her yeri yara, bere içinde olduğunu, diğerinin ise beyaz bir dişi acıdan havlayıp inlediğini, acı çektiğini onlarla bir ilgilenilmesini istediğimi ilgilenilirse sevineceğimi de söyledim. Ve bu konu hakkında bilgilendirilmek istediğimi haber vermelerini söyledim. Gün içinde hiçbir haber verilmeyince tarafıma dönüş sağlanmayınca beyefendiyi tekrar aradım ben ekiplere ilettim size dönüş sağlarlar dedi ama o gün bugündür gelen giden ne birileri oldu ne de arandım bugün söylediğim gibi tam 9 gün oldu. Bu insanlar ne zaman doğru düzgün işlerini layığıyla yapacaklar. Bu barınağın ilk ihmalkarlığı değil ki, yine yolda yürürken ayağı kırılmış bir köpek gördük yine aynı beyi aradım böyle böyle ayağı kırık bir köpek var diye tamam arkadaşları gönderiyorum dedi kış günüydü ve soğuktu barınaktan birileri gelene kadar çocuğu bekledik bir yere gitmesin alabilsinler tedavi edilsin diye çocuk nereye gitti biz arkasından gittik uzun süren bekleyişin ardından ekipler geldi çocuk geldiklerini gördüğü anda kaçtı gitti kaçırdınız dedik merak etmeyin biz onu yakalarız dediler bilin bakalım ne oldu yakalamak şöyle dursun bırakıp gitmişler sonrada yakalayamadık demişler.
Kısacası barınak sorumlusu beyefendiden ve çalışanlarından
şikayetçiyim. İşlerini düzgün yapmadıkları ve ihmalkarlıklarından dolayı.
Gereğinin neyse acilen yapılmasını istiyoruz.

16 Kasım 2023 11:03

23 Haziran 2023 13:21