Düzce Belediyesi Hayvanların Kötü Bakılması

17 Ekim 2023 11:24

Saygılarımla sözüme başlıyorum, ben Düzce'de yaşıyorum. Adım yaşar e***. Düzce köpek barınağı ile ilgili şikayetimi yazmak istiyorum. Sokakta baktığım 3 yavru köpek vardı. Kuyumcu hacı ali Mahallesi'nde benim baktığımı bilmeyen muhtar barınağı aramış, oradan f*** isimli bir kişi almış. Bu kişi uzun zamandır orada çalışıyor ve hayvanlara eziyet eden birisi. Belediye buna rağmen çalıştırıyor. Bu kişiyi benim köpekleri barınağa götürdüm dedi. Bugün 10 buçuk gibi barınağa gittim, yavrularım yoktu ve oradaki gördüklerim içler acısıydı. Temizlik yapıyoruz diye hayvanlar su içinde, yemekleri kurumuş önünde ve içlerinde kakaları vardı. Bizi görünce içeri almak istemediler. Neyse ki girdik, gördük. Yavru köpekler soğuktan açlıktan titriyordu. Çalışanlar bizi çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar. Tedavi edilen hayvanla oradayken camlardan aşağıya yıkıyorlar hayvanları. Su içinde görevli bayana burada tutacağınıza kısırlaştırıp aldığınız yere bıraksanız daha iyi değil mi diye sordum. Kanun öyle zaten dedi. Bizim dişi köpekleri kısırlaştırma mecburiyetimiz yok dedi. Benim yavrularımın ne olduğu belirsiz. F*** denen kişinin onları başka bir yere attığını korkudan söylemediğini biliyoruz. Bu kişinin şiddetle işten alınmasını istiyoruz. Bunun için eylem yapmak istiyoruz. Barınağa götürüyoruz diye hayvanlar alınıyor, ne oldukları belirsiz. Yardımlarınızı şiddetle istiyoruz. Saygılarımla.

Hayvan Barınağının Kedi Bakımı Ve Çalışan Tutumu Sorunu

26 Aralık 2024 15:33

05 Eylül 2024 12:29
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 00:42
Miray sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 12:14

Avcılar Belediyesi Minik Köpekleri Ölüme Terk Ettiler