İdil sonuçtan memnun değil

Kebapçı Tamer (Bursa) Saygısız Ve Tehditkar Personel

11 Nisan 2024 20:32

Öncelikle, arayarak rezervasyon yapmak istediğimizi belirttik ve yer olduğunu, rezervasyon yapmamıza gerek olmadığını söylediler. Ancak gittiğimizde hiç yer bulamadık. Bu durumu bir kenara bırakarak, S**** Hanım'ın bizimle ilgilendiğini ve bizi sıraya yazdıktan sonra içeri aldığını ve bir masaya yerleştirdiğini belirtmek isterim. Daha sonra siparişimizi verdik. Ancak siparişimiz, bizden sonra gelen bir gruba verildi. Bu durumu anlamak için garsonu çağırdım ve konuyu sordum. Garson, restoranın sahibinin bile insanlara saygıyla yaklaştığı ve servis yaparken dikkatli olduğu bir yerde, lakayıt bir tavırla 'Bilmiyorum, sizden bir buçuk saat önce geldiler, haberiniz var mı?' diyerek dudak büktü ve diş gıcırdatmaya başladı. Başka bir masaya yaslanarak saygısızca konuşmaya devam etti. Biz ise nazik bir şekilde sıramızı ve siparişin ne zaman geleceğini öğrenmek istediğimizi, duruma göre ayrılmak isteyebileceğimizi belirttik. 'Öğrenip geleyim' dedikten sonra geri döndüğünde 'Yarım saat daha buradasınız' diyerek diş gıcırdatmaya devam etti. Zaten bir saat beklemiştik ve herkes de bekliyordu. Yarım saat daha beklemek sorun olmazdı, çünkü başka bir yerde de bu kadar zaman kaybederdik. Ancak garsonun saygısız tavrına tepki göstererek oradan ayrıldık. Karşımızda bu durumu iletebileceğimiz sadece kasadaki personeli bulduk.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44