Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Karya Prefabrik Verdiği Sözleri Yerine Getirmiyor!

02 Haziran 2024 21:42

O*** a*** beyin sahip olduğu Karya Prefabrik firmasıyla Seferihisar kavakdere köyündeki bahçemize 51 M2 ev yapması için 09/03/2024 tarihinde 1 ay içinde anahtar teslimde sözleşme imzaladık. Fakat bugün itibariyle halen evimizi teslim alamadık. Evet bizim açımızdan da bazı sıkıntılar oldu, firma açısından da hadi insanlık halidir 15 gün sarkabilir dedik ama neredeyse tam üç ay oldu. Ve o*** a*** Karya prefabrik evi yan komşunun sınırına yaparak bizi komşuyla da kötü duruma düşürdü hatasını düzeltmek için yardım istediğimde de beni tersleyip yüzüme kapattı ve evimiz yan komşunun toprağına bitişik çamur içinde. Ve işi hala yokuşa sürmekte ve verdiği sözlerin çoğunu yerine getirmemektedir. Sorumluluklarını hatırlatmak istedim bu kez de agresif bir şekilde bağırarak iki kez telefonu yüzüme kapattı. Asla hatasını kabullenemeyen bir yapısı var.

04 Haziran 2024 19:46

Videolarda gördüğünüz şekilde bizi sahipsiz gördüğü için başına gidip gelemediğimiz için O** A**" Karya prefabrik "beyin yaptığı ve 09.06.2024 de tam üç ay dolacak. Ve kendisiyle hiçbir şekilde iletişim kuramıyoruz. Asla hatasını kabul etmiyor evin durumu ortada komşu toprağını evin duvarına yığdı, banyoya duşakabini hala yapmadı, veranda demirlerini yapmadı ve su tesisatını toprağın altına koyup foseptik çukurunu açmadı hepsinin parasını aldığı halde

profile profile

Osmaniye Çatı Dünyası Dediklerini Yapmadı

19 Temmuz 2023 21:44
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Karya Prefabrik - Neskar İnşaat Mağduriyeti

05 Ağustos 2024 21:54