Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Kullanıcı Sayısı Sorunu

21 Şubat 2024 14:37

Kaspersky'den aldığım antivirüs programı 5 kullanıcıya kadar kullanılabiliyor. Olmasına rağmen, sadece 2 kullanıcıyı kullanabiliyorum. Daha önce üyeliğimi farklı bir site üzerinden almıştım, yine aynı sorunla karşılaştım ve kendi sitelerinden almadığım için bu sorunu çözemeyeceklerini söylediler. Daha sonra kendi sitelerinden aldığım antivirüs programını kullanmaya başladım. Yine aynı sorunla karşılaştığım için müşteri hizmetlerini aradım. Yurtdışından başka bir kişinin daha benim hesabımdan kullandığını belirttiler ve benden fatura istediler. Sitelerinden aldığım için faturayı saklamadığımı, buna neden gerek olduğunu sordum. Aksi takdirde sorunu çözemeyeceklerini söylediler. İkinci defadır beni mağdur ediyorlar ve hiçbir çözüm sunmuyorlar. Satın aldığım sayfalarında da fatura ile ilgili bir çıktı yok. Faturayı saklamamız gerektiğine dair bir uyarı da yok. Zaten işi bizim bilgilerimizi korumak olan bir firmanın kendi bilgilerini koruyamaması ve böyle bir çağda fatura istemesi ayrı bir konu.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Satın Aldığım Antivirüs Yazılımını Aktifleştirmedi.

17 Kasım 2023 01:45
İlteriş sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky'de Mükerrer Ödeme Ve İade Sorunu

İlteriş
13 Şubat 2025 13:27

12 Mayıs 2024 19:39
Kaspersky Üyelik İptali Ve İade Talebi
Kaspersky Üyelik İptali Ve İade Talebi
Alper sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 23:24

Kaspersky Lab Lisans Yenileme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği