Demet sonuçtan hiç memnun değil

Kasha Ürün Paramparça Oldu

Demet
26 Haziran 2024 23:26

Merhabalar, mağazanızdan ilk kez alışveriş yapan biriyim. Önce bir t-shirt aldım, birkaç gün sonra tekrar uğradığımda bir t-shirt ve yazlık rahat kesim bir pantolon aldım. Yıkadım, bayramda giymek için il dışına gittiğimde yanıma aldım ve giydim. Ama hayatımda hiç başıma gelmeyen bir şey oldu. Kısa bir yolculuk yaparken bir de baktım pantolon ağ kısmından ayrılmaya başladı. Neyse, idare ederim derken tamamen ayrıldı. Pantolonun yan cepleri, bacak arası ve arka kısmı derken 1 saat içinde paramparça oldu. Pantolon ve misafirlikte başıma gelen bu olay karşısında çok zor durumda kaldım. Hayatımda bu kadar zor durumda kalmamıştım. Sonrasında o halde dolaşamayacağım için en yakın butiğe girip üzerime giyecek bir eşofman almak zorunda kaldım. Bugün ürünü aldığım Nişantaşı mağazanıza uğrayıp mağduriyetimi anlattım. Mağaza müdür yardımcısı arkadaş ürünün iadesi konusunda yardımcı oldu fakat ben sadece bu ürün değil diğer ürünün de ücretini talep ettiğimi söylediğimde diğer mağaza çalışanı arkadaşlar konuya dahil olup beni tersledi. Sonuç olarak ben çok kötü bir şekilde mağdur oldum. Ürün iadesi her mağazanın yapacağı bir kolaylık ama benim yaşadığım durumun maddi bir karşılığı yok. Maalesef çok üzücüydü karşılaştığım muamele. Yetkili kişinin değil de diğer çalışan arkadaşın tavrı, inanın ismini sormaya akıl edemedim o anda, kıvırcık saçlı kasadaki arkadaşın tavrı hiç profesyonel değildi.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 10:01

İhsan
12 Eylül 2023 19:36
PaulMark Satılan Ürün Sorunlu Ve Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar
PaulMark Satılan Ürün Sorunlu Ve Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 18:42
Stradivarius Yeni Pantolonumun Rengi Attı, Mağaza İlgisiz Kaldı!
Stradivarius Yeni Pantolonumun Rengi Attı, Mağaza İlgisiz Kaldı!
Aysun sonuçtan çok memnun

Aysun
13 Haziran 2024 08:30
"Twist Suadiye mağaza müdürü Tuğçe Hanım beni bizzat arayarak şikayetimi bir de benden duymak istedi. Tatilde olduğu halde büyük bir özenle konuya dahil olup sorunumu çözdü. Şehir dışında olmama rağmen ürünüm bana hemen kargolandı. Aynı sorunu yaşarsam tekrar iade ya da değişim konusunda destek olacaklarını belirtti. Yaklaşımı, sizi anlaması ve en önemlisi çözüm odaklı olması takdire şayan. Kendisine teşekkür ediyorum."
Twist Personeli Sizi Dinlemiyor

TerziAdemAltun Mağazadan Satın Alınan Pantolonun Kalite Sorunları