Kargılı Mobilya Gelen Ürünlerde Kurulum Hataları

15 Kasım 2024 16:33

25 ağustosta Kargılı Mobilya dan-Avcılar şubesi- koltuk takımı orta sehpa ve TV ünitesi eşim l*** k*** adına satın aldık. 3 Ekim de ürünler geldi ama kusurlu olarak. TV ünitesi montajı kısmen yapıldı, orta sehpa çizik ve küçük sehpa montajı yapılamadı bile.

Sonuç salonumuzu kullanılmaz durumuna geldi. Montaj ekibi eksik parçalar ve kusurlu işleri listeleyip bir hafta içinde bize montaja tekrar geleceklerini söyledikten sonra gitti. 2 hafta bizi arayan olmadı. Merak ettik ve Avcılar Kargılı Mobilya şubesine gittik ve sorunumuzu ilettik. Bize mail ve WhatsApp yolu ile başvurmamızı söylediler.

Yaptık ama bizi arayan soran olmadı. Telefonlara sarıldık ve 2 gün sonra hizmet sorumlusuna ulaştık. B*** bey diye bir tatlı konuşan ve sırtımızı sıvazlayan eleman sorunumuzu 1 hafta içinde çözecek söz verdi, bizi mutlaka bu konuda bilgilendireceğini söyledi. 1 hafta daha geçti ve merakla bir daha aradık, malzeme daha fabrikada gelmediğini söyledi.

Ne zaman sorusuna -önümüzdeki hafta ararım dedi. Ama arayan soran olmadı. Biz tekrar ve tekrar aradık ama sonuç bizim için değişmedi. Evde huzur kalmadı, gelen misafirlerimizi mutfağa ağırlamaktan bıktık. Yani 90000 TL havaya savurduk.

15 Kasım 2024 17:24 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merve
Merve

Aşırı ilgisizler bize de 2 ay boyunca koltuklarınızı getireceğiz deyip oyaladılar her gün aradım ama asla getirmediler en son paramı iade etmek zorunda kaldılar yani anlayacağınız bir kumaşı koltuğa dikemeyecek bir firma aşırı kalitesiz kumaşları 2 ayda tiftiklenme yaptı 2 kuruş fazla verin daha kaliteli yerlerden alın alışveriş yapılacak bir firma değil telefonla her aradığımda yok o eleman söylemiş onu işten çıkarttık şöyle böyle dediler biraz daha bekleseydik koltukları biz sizin koltuklarınızı almadık derlerdi yani

Aygül
Aygül

Hasan bey sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse, ne kadar zaman sonra çözüldü bilgi verebilir misiniz?

Derya sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 23:02

05 Haziran 2025 15:42