Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Aksaz Kampı İçinde Bulunan Karen Pastanesi Marmaris'te Çalışan Saygısız Bayan!

11 Haziran 2024 21:57

Marmaris Aksaz Askeri Kampı'nın içinde bulunan Karen Pastanesi'ne 10 Haziran st: 21.00 sularında tatlı, kuru pasta ve çay almak için girdim. Bir çift vardı 2 çalışan da onlarla ilgileniyordu. Çay fazla doldurulma muhabbeti döndü. Çift biz istemedik dedi ve çalışan kıvırcık saçlı, kısa boylu bayan beni göstererek "eğer çay alacaksa bu müşteriye verelim" dedi. Bende "soğuk çay almam" dedim çünkü ben pastaneden çıkana kadar doldurulmuş olan çaylar soğuyacaktı. Sonrasında çalışan bayan "daha önce soğuk çay aldınız mı buradan" diye sordu. Ben evet bir keresinde soğuk çay içtik akşamdı dedim. Ve diğer müşteriler gitmesine rağmen ve müsait olmasına kasa da boş boş dikilmesine rağmen benim siparişimi almadı. Bende kasaya yöneldim ve "ilk önce ücretimi vermem gerekiyor"dedim. Cevap vermedi. Tekrar sordum. Verdiği cevap suratıma dalga geçer gibi bakıp "yoooo" demek oldu. Bunun üzerine tekrar siparişlerimi göstereceğim ürünlere doğru yöneldim. Çalışan bayan ilgisizce, bana satış yapmak istemezcesine kasada dikilmeye devam etti. Bunun üzerine ben sinirlenip almıyorum ya diyerek çıktım. Bu saygısız tutum, kendini bilmezlik karşısında özür bekliyorum. O kişiye bir uyarı da bulunulmasına müşteri ile nasıl konuşulması gerektiğinin öğretilmesi gerektiği kanaatindeyim. Böyle bir saygısızlığın askeriyenin içinde olması daha bir içler acısı.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Zonguldak Arı Pastanesi'nde Yetersiz Hizmet Deneyimi

09 Ağustos 2024 21:51

02 Mart 2024 15:29
Çaycı TeaShop Yetersiz Hizmet, Agresif Tavırlar
Çaycı TeaShop Yetersiz Hizmet, Agresif Tavırlar

24 Temmuz 2023 21:38

Kıbrıs Pastanesi Kalitesiz Hizmet Kıbrıs Pastane Milas

12 Temmuz 2024 17:07
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Personelinin Saygısız Üslubu

25 Eylül 2023 16:05