Karcher'in Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri, Servis İçin Muhatap Yok!

Ahmet
20 Mart 2024 13:30

Karcher Türkiye satıcısının Hepsiburada online mağazasından 17.10.2022 tarihinde aldığım FC7 Premium Zemin Temizleme makinesi var. Makinem 10 gündür çalışmıyor. Çalıştırma düğmesine bastığımda iki su seviye lambası yanıyor, 'tık' şeklinde bir ses geliyor ve zemini aydınlatan beyaz lamba önce yanıyor sonra sönüyor. Makine çalışmıyor ve su ayar lambaları yanmaya devam ediyor. Makinenin komple temizliğini yaptım, silme silindirlerini yıkayıp tekrar taktım. Ancak sonuç değişmedi; makine hala çalışmıyor.

Müşteri hizmetleri hattınızı bir haftadır defalarca aradım. Bazen telefon çalıyor ama cevap veren olmuyor, bazen beklerken aniden hat kesiliyor. Sadece bir kez müşteri temsilcisiyle konuşma şansım oldu ama adresimi bile veremeden yine hat kesildi. En az otuz kez aradım ancak bir daha müşteri temsilcisine bağlanamadım. Hep beklerken hat kesiliyor. İnternet sayfanızdaki sohbet bölümünden iki gün önce bu durumu bildirdim. Adres ve telefon bilgilerimi aldılar, beni arayacaklarını söylediler ancak kimse aramadı.

Bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Bir haftadır bir müşteri temsilcisiyle bile görüşemedim, karşımda bir muhatap bulamadım. Karcher kalitesine güvenerek bugüne kadar evime dört ayrı cihaz aldım ancak ilk servis ihtiyacında mağdur oldum. Böyle bir müşteri hizmetleri anlayışı hiç yakışmadı. Müşterinize bu şekilde zorluk çıkarmamalısınız. Bana ulaşmanızı ve yardımcı olmanızı bekliyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Haziran 2024 10:31
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Yer Temizleme Makinelerinde Ana Kart Sorunu

Levent
05 Eylül 2024 07:44
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kaercher Servisinden Dönüş Yok: Ürünüm Kayıp Mı

Fatih