Karaca Müşteri Temsilcisine Bağlanamıyorum

05 Haziran 2023 11:32

Karaca Home müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışmama rağmen defalarca, canlı destek sağlayamıyorum. Bant sesindeki hiçbir detay problemimi çözmüyor müşteri temsilcisine ulaşamıyorum, mail atıyorum ilgilenilmiyor, online desteğe başvuruyorum yine aynı ses kayıtları. Size mutlaka dönülecek dendi ama üzerinden 3 gün geçti yine dönüş yok yine çözüm yok. Benim için büyüüüük bir hayal kırıklığı her anlamda.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Hilal
Hilal

Aynı sorunu yaşıyorum günlerdir. Hayatımda bundan daha kötü bir müşteri temsilciliği hizmeti görmedim. Asla ulaşılamıyor. WhatsApp'ta bir dakika cevap vermedin mi konuşma kesiliyor ya da hiç bağlanmıyor.

Özlem
Özlem

Sipariş verdim para hesabımdan çekildi ancak siparişim oluşturulmadı askıda kalmış. Elli kere aradım müşteri temsilcisine bir numaradan bağlandım dönüş sağlayacağız dediler. Aramışlar duymadım geri arıyorum ulaşamıyorum öylece kaldım. Paramla rezil oluyorum ya. Yazıklar olsun ya nasıl bu kadar ünlü bilindik bir marka müşterisini bu kadar mağdur edebilir nasıl ulaşmak bu kadar zor olabilir? Bu son olsun bir daha asla sizden ne bir şey alırım ne aldırırım!

Şeyma
Şeyma

Aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan müşteri hizmetlerine baglanamıyorumda. Sizin ki çözüme ulaştı mı

Levent
Levent

#78270804 numaralı siparişimi iptal ettim kargoya verilmeden ürün ücreti iade oldu ama kesilen kargo ücreti iade olmadı müşteri hizmetlerinden temsilciye bağlanıp sorunumuzu anlatacak muhatap bulamıyorum ücretin iadesini talep ediyorum

Sedat
Sedat

Uygulamayı indirin derhal bağlanın sorunsuz.

Halil
Halil

Aynı şekilde bir cihazın yedek parçasını aylardır bekliyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Hiçbir menüde bir temsilci yok. Karaca'dan ürün aldığım için bin pişmanım.

Buket
Buket

Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum 02.10.2023 de mağazadan makine aldım ve eve gelecekti 10.10.2023 de gelinir dediler fakat Ekim 26 olmasına rağmen ne mesaj ne de bir kod ne de ürün var ürünüm nerede? Parasını ödediğim ürün yok?

Nilüfer
Nilüfer

Karaca müşteri temsilcisi ile görüşme yapamıyorum. Telesekreter yardımcı olamıyor maalesef. Verdiğim talimatlar gerçekleşmiyor. Suresi dolacak üç gündür uğraşıyorum ama sonuç yok. Benim için Karaca gibi bir mağazanın temsilci sorunu hayal kırıklığı oldu. Bir daha güvenip alışveriş yapmayacağım. Sorunlarımın zaman aşımı olmadan çözülmesi ricasıyla...

20 Mart 2025 14:32

18 Mayıs 2023 10:43