Metin sonuçtan hiç memnun değil

Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz Oto Koltuğu Garantisi

06 Ekim 2023 17:33

Civil mağazasından aldığım Kanz marka oto koltuğunun emniyet kemeri bozuldu. Garantisi devam etmekte olup 3 gündür önce mağazaya bildirmeme rağmen herhangi bir dönüş alamadım. Mağazayı aradığımda ise kendilerinin Kanz teknik servisine bildirdiklerini söylediler. Kanz yetkili servisinin olayı çözmesini beklemekteyim.

06 Ekim 2023 17:38

Merhaba, daha önce Civil mağazasından aldığım Kanz marka oto koltuğunun emniyet kemerinin tokası bozuldu. Mağazaya götürdüğümde sorunun garanti kapsamında olduğu söylediler ve video çekerek arızayı Kanz yetkili servisine bildireceklerini söylediler. 3 gün geçmesine rağmen dönüş sağlanmayınca ben kendileriyle iletişime geçtim. Civil mağazasının yetkili servisle görüştüğü ve arızanın kullanıcı hatası olduğu, garanti kapsamına girmediğini ifade ederek 450 lira ücret talep ettiler. Emniyet kemerinin tokası da garanti kapsamına girmiyorsa acaba neyin garantisini verip ürünlerini satıyorlar. Arızanın garanti kapsamına alınıp bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

Metin

Kanz Bebek Arabasının Emniyet Kemeri Koptu

02 Kasım 2023 19:32
Kanz Bebek Arabasının Emniyet Kemeri Koptu

29 Haziran 2023 01:39
Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz K GO Bebek Arabası Garanti Sorunu Firmalar İlgisiz