13 Mayıs 2024 21:38

Kanuni resa 125 model aracımın satış ve pazarlama sürecindeki kalite vaatlerinin arkasında durulmadığını üzülerek belirtmek isterim. İletişim eksikliği ve 15 km kullanım sonrasında motorumun fren hortumunun ön tekerleğe sürtmesi nedeniyle yırtılma meydana geldi. Aracımı yalnızca 1 gün ve 15 km kullanmış olmama rağmen, garanti kapsamı dışında tutuldu ve fren hortumu için istenen 1500 lira tutarında bir ücret talep edildi. Ayrıca, söz konusu parçanın stoklarında bulunmadığını öğrendim.
Aracım 23 gündür kullanılmadan beklemekte. Bu durum, ürününün arkasında durmayan bir firma ile karşılaştığımı gösteriyor. Yerli üretim olmasından dolayı tercih etmiştim ancak maalesef ki yanıldığımı anladım.

Sezgin
Sezgin

Bir kere Türk malı değil Çin malı Yamaha airox modelinin ön ve arka kısmı tamamen kopyalanmış kanuni Türk ücreti değil bende de resa var egzoz dağıtıyor çok kalitesiz yapmışlar bir de ön takım furs takımı sürekli ses yapıyor boşluk yapıyor tak tuk ses geliyor çukur tümsek ya da ön frene basınca ve bu yüzden kafa sallıyor nedeni bilyaları özel üretim yani bir tık kalın bilyalar uymuyor bir tık küçüğü de çok küçük geliyor fren yapınca çukura vs girince furs takımı yer yapıyor oraya ve bir süre sonra yenisi bile ses yapıp vuruyor gidon ileri geri yapıyor boşluk oluyor bunun çaresi yok kuralkan bu egzoz dağıtma ve furs takımı şikayetini Çin fabrikasına iletmeli ve Çinliler bunu dikkate alıp ona göre yeni ürün yapmalı bunun olacağını hiç sanmıyorum onun dışında motor aksağanı vs de sorun yaşamadım

25 Eylül 2023 13:54

06 Eylül 2023 01:04
Kanuni Motosiklet Seyir Halindeyken Alev Alma
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 03:02