Kale Seyahat Açık Bilet Problemi

22 Nisan 2024 18:33586

Kale Seyahat firmasından Çeşme - İstanbul güzergahı için aldığım bileti, ileri bir tarihte kullanmak üzere açığa aldırdım. Ancak bugün, açıkta olan biletimi kullanmak istediğimde Kale Seyahat'ı aradığımda, o günkü ve bugünkü bilet fiyatları arasında bir fark olduğunu ve bu farkı ödemeden yolculuğumu gerçekleştiremeyeceğimi belirttiler. Böyle bir durumla karşılaşmanız mümkün olduğundan, biletinizi açığa alırken bir kez daha düşünmenizde fayda olduğunu düşünüyorum.

22 Nisan 2024 19:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Konuğumuz: Yolculuğunuzda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Deneyiminizle ilgili olarak en kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Serhat
23 Nisan 2024 18:08

Kopyala yapıştır hazır şablon olarak mesaja cevap verdiniz. Çözüm üretebildiniz mi size ödediğim 390 lira bilet ücreti ödeyerek aldığım bileti ne kullandırıyorsunuz ne de paramı geri ödüyorsunuz ne yapmam gerekli?

25 Nisan 2024 13:26

Değerli Yolcumuz Serhat Bey Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Kale Seyahat Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz . Bize yapacağınız olumlu puanlamalar bizi onure edecektir . Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Serhat
29 Nisan 2024 17:10

Hiçbir şekilde çözüm üretmediniz.

Kale Seyahat Bilet İptal-Tutar İade Sorunu

20 Ağustos 2024 10:23825

"Teşekkürler"

Kale Seyahat Açık Bileti Başka Bir Sefere Bağlayamıyor

19 Haziran 2023 16:36613

"Sorunumu çözdüğünüz için teşekkürler."

Kale Seyahat Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmadı

17 Eylül 2023 20:571.036

"Hasan beye teşekkürler"

Kale Seyahat Ve O-Bilet Uygulaması İle Yaşadığım Saat Değişikliği Sorunu

5 Haziran 2024 13:56616

Kale Seyahat'ten Tekirdağ Çerkezköy'den İstanbul'a bilet alacaktım. Bileti o-bilet uygulamasından saat 15.30'da aldım. B...

Kale Seyahat Firmasında Yaşadığımız Sorun

5 Eylül 2024 11:13897

Kale Seyahat firmasından 04.09.2024 tarihinde saat 22.45 otobüsüne 2 adet bilet aldık. Yolculardan biri 2 yaşında bir be...

Tümünü Gör
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat BirDaha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale SeyahatYolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahatİzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif
Kale Seyahat İzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Kale Seyahatİzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Arin
Kale Seyahat Pişmanlık Düğmeler Ve Hostlar Çalışmıyor