Sercan sonuçtan çok memnun

Kale Alarm Dükkan Kapatma Sürecinde Alarm Sistemi İptal Sorunu

12 Eylül 2024 09:37
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“Kale alarm firması şikayetimi ele alarak gerekli işlemleri hızlandırdı ve söküm işlemini gerçekleştirdi. Faturalama ile ilgili olarak da gerekli düzeltmeyi yaptı. Sözünde duran firmaya teşekkür ederim”

Dükkanımızda kurulu olan Kale Alarm sistemini, dükkanımızı kapatmamız nedeniyle iptal etmek istedik. Dükkanı kapatmadan 1 ay önce kendilerini arayarak kayıt oluşturduk istedik, kaydı oluştururken bir sıkıntı çıkarmadılar ancak 2 ay geçmesine rağmen sistemi sökmüyorlar. Artık her gün arama yapıyorum ama vermedikleri hizmete fatura kesmekte kararlılar sanırım. Umarım bir an evvel bu firmadan kurtulurum. Alarm sistemi almak isteyenlerin de kesinlikle uzak durması gereken bir firma

12 Eylül 2024 09:39 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Sercan C. Memnuniyetinizi sağlamak adına Kale Alarm Müşteri İlişkileri Uzmanımız en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Kale Alarm Müşteri Memnuniyeti Ekibi

16 Eylül 2024 08:58

Kale Alarm firması telefon ile arayarak sorunla ilgileneceğini belirtmiş ancak 2 gündür beklememize rağmen bir aksiyon almamıştır. Dolayısıyla verdikleri cevap yetersiz ve yanıltıcıdr.

19 Eylül 2024 09:22

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Kale Alarm İptal Edilen Alarm Sistemi İçin Haksız Fatura Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Nilgün
10 Temmuz 2025 11:22

09 Aralık 2024 22:12
Nurhayat sonuçtan çok memnun

Nurhayat
23 Ekim 2023 17:56
"Vefa beye ilgisinden dolayı teşekkürler"
Enver sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2024 07:29
"Şikayetimden sonra müşteri hizmetlerinden aradılar ve iptal işlemi gerçekleştirdiler. Teşekkürler..."
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan